Nyårsafton

image103
image104
image105
♥ Paljetkläning H&M
♥ "Stei upps" Lindex
♥ Silvriga örhängen H&M

Gott Nytt År

Idag är det inte bara en ny dag, ny vecka utan det är slutet på ett helt år. Ett helt fantastiskt år med en massa nya upplevelser, under året har både sog och obeskrivlig glädje dykt upp. Jag tappade/förlorade på något konstigt sätt intreset och glädjen för att spela handboll vilket har gjort att jag inte spelat handboll under det senaste halvåret. Jag ångrar att jag slutat och vill verkligen tillbaka, men hur? Efter att ha spelat handboll ända sedan 8 års ålder så känns det så fruktansvärt tomt att inta ha dom där tränings tiderna att passa. Bollen som blev klistrigare genom åren och lagkamraterna som bytades ut. En sport som jag antagligen alltid kommer att ha i mig, kommer aldrig att glöma dom första träningarna nere på vikenhallen. Tjejerna som var ett par år äldre kollade snett på mig och Madeleine när vi kom ner för att satsa på en kariär. Jag måste komma igång igen, men vet inte om det blir lundagård eller kävlinge. Vilket val jag än tar så kommer alltid handbollen att finnas i mitt hjärta. Ett handbolls liv med en massa minnen och till största del glädje.

image97

Min underbara Curry fyllde 1 år i år. Han har skänkt glädje till mig under detta året, han går från tjock till smal och han är allmänt korkad. Han tog över Sixtens roll här hemma, då han gick bort en snöig vinterdag 2005. Honom saknar jag något otroligt men Curry har också det där lilla extra som får en att känna glädje i kroppen var gång man ser honom. Vi i familjen älskar honom något otroligt, vår för tillfället tjocka katt! Honom ska vi ha med så länge som det går, en stor glädjespridare!

Som sakt året har varit händelserikt, kan inte ta upp allt här men något som varit stort för mig i år var resan till Kambodja. Där fick jag se och känna på hur det är att bo i ett fattigt land. En resa som jag aldrig kommer att glömma. Byggnader som jag inte förstår hur dom kunnat bygga, stranden som var kritvit och staden där vägen inte har någon lag. Barnen på SOS barnbyar som har det riktigt bra, en glädje som antagligen kommer att få mig att åka ner till dom igen. En dröm helt enkelt. Paradiset!



Fler bilder från Kambodja kommer jag lägga upp senare. Nu ska jag in i duschen och sen är det bara att sätta igång med nyårs stöket. Gott nytt år på er alla!

Kram♥


Ett stort berg av kärlek

Jag kan nog inte säga att det var den bästa julaftonen i mitt liv igår. Den var bra men dryg, är lite små trött på min pappas släkt. Har varit iväg med hälften av dom i 2 veckor och stör mig på det mesta dom gör. Det var inte så som en julafton ska vara, alla var trötta och mitt humör var inte på topp. Maten var väldigt god som vanligt, men det var inte mycke som kom ner. Min älskade farmor fick ett helt berg av julklappar och började nästan gråta av lycka. Även jag fick en hel del att öppna upp och blev som vanligt väldigt glad. Fick bl a boken Leila bakar och av johan fick jag ett berg av kärlek, han hade riktigt tänkt efter vad jag ville ha. Sånt blir man glad av! Vi började kolla på bilder från kambodja och mitt i allt så somnade louise. Efter det så ville ingen hitta på något så det blev att vi åkte hem redan vid halv 12. Det kom ingen tomte till oss. Känns så konstigt när det inte kommer någon, det är ju bara så att det ska komma nån på julafton, undrar vart han har tagit vägen. Efter en lång dag/kväll med släkten så kom johan hem till mig, lite sent men vi sommnade snabbt, och idag så har vi bara legat och segat i min säng. Jag gjorde frukost på sängen till honom och det var så himla skönt att bara få ligga kvar i sängen.
Härligt!