KÄLEK

Godmorgon sötnosar!
Nu är det straks dags för en morgonpromenad, det blir inget jobb idag så det ska njutas fult ut. Btw jag har semester nu i en vecka :) En stekig vecka på Rhodos!
När jag kommer hem efter promenaden ska det lagas taco här hemma, jag och broren är ensama hemma så lite lyx får det vara. Jag bara älskar taco..
Dagen har inga direkt planer, var sugen på Åhus men varken tid eller väder vill med mig. Jag har ett måste och det är min resväska. Det ska fyllas innan jag går och lägger mig ikväll/natt. Hoppas på en nice lördag med tjejerna idag.

Tror det blir mina nya jeans shorts som åker på idag igen, men den som lever får se!
Ska försöka lägga in en bild på min nyinköpta tröja innan jag gör allt för mycket idag..

Kärlek till alla mina vänner :) Stöd, kramar och prat det är de bästa en vän kan ge och fy fan vad bra dom är på de. Förutom att rask slängde ut mig från mitt hem inatt! Eller nä jag fick ju sova i rumet intill. Jag tackade nej och cyklade hem till min säng där det faktist inte blev så mycket funderingar utan jag somna rätt bra där. Men att vakna upp en lördags morgon och känna sig sånöjd, det slår ut allt. Så rask, du är förlåten :)


SKA UMGÅS MED VÄRLDENS BÄSTA IDAG!

Imorse var det moren som väckte mig, inte klockan.
Idag är ingen vanlig dag, utan det är min lediga dag och jag ska umgås med min mor och far :) Vi ska åka upp till Åhus för att ha en mysig dag.


Promenad


Nu har jag precis varit ute och gått en lång skön promenad med mig själv..
Jag slängde på mig mina tajts och min student 2008 tröja och begav mig ut. Det var riktigt härligt, förutiom att vädret var lite skumt. Det blåste skönt!
Önskar jag hade en hund men det får jag vänta med. Curry har föresten blivit pappa :) Det blev två röda och vi ska åka ut och kolla på dom idag.

Nåja, vi hörs senare :)

Puss

GODEFTERMIDDAG!


Godeftermiddag sötnosar!
Trist start på veckan med grått väder..

We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've all been spoken for 

Mina absoluta favoriter..


Armbandet var riktigt snyggt till min blåa klänning från Lindex igår..
Örhängena är från ÅSAHJÄRTANIKLAS och armbandet från Pilgrim.

Love them


Hoppas ni inte åkte in till salgt igår, för fy för vad kasst det var där igår. Det var ju fullkomligt värdelöst. Så tråkigt att en trevlig kväll med tjejena skulle sluta så, för jag hade verkligen jätte kul hos Sofia igår. Men på slagt var det rejv musik och vi två går inte riktigt ihopa. Viste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta när vi kom in, där var knappt något folk! Synd att det ska vara så på ett ställe som ändå jag gillat innan. Vi får skylla på att det var ombyggnad i lokalerna och kanske ge det en till chans :) Tack alla ni tjejer som gjorde kvällen till det den var, jag säger som min granne Maja: Jag är så lycklig, så lycklig!!

Kortklippt?

God eftermiddag! Förlåt får dålig uppdatering under hegen men ni vet att man har mycket att göra under helgerna
:)

Snubblade föresten över denna bilden på Posh24;

Snacka om kortklippt..
Vet inte riktigt om jag gillar det eller inte..
Hmm
Får nog suga på den karamelen lite, men kan säga att jag själv aldrig skulle klippt mig så kort :)

UNDERBAR!

Godmorgon raringar!
För någon vecka sedan var jag och kollade på SATC filmen och den var så bra så BRA! Jag skrattade och grät samtidigt, jag kände igen mig i mitt och Camillas förhållande till varandra och det gjorde hela filmen så mycket bättre. Camilla skrattade så att hon inte fick luft. Kläderna var underbara, Magnifika! Och skorna, my sweet vad vackra. Önskar jag också fick leva lite lyxliv :)
Idag är min lediga dag, sen börjar en vecka då jag jobbar var dag förutom torsdag. Hur denna dagen ska tillbringas är inte riktigt bestämt änu..
Vill träffa vännerna, för det är dom som står på tur i kalendern :)

Tror att jag drar mig tillbaka till sängen en stund, kolla lite på tv och ha det riktigt mysigt med mig själv eftersom att Johan åkte hem tidigt. Kanske gå ner och köpa lite godis att snaska på, ja det är ju aldrig fel.
ahhh detta kommer att bli en bra dag!

:)


GOOODMORGON!


Godmorgon solstrålar!
Aningen seg idag, men det blev faktist ganska lungt igår imed att det är partaj idag igen :) Nu ska jag piggna till och tänka positivt. Oh mår så bra idag!
Det är en lugn dag jag har framför mig, fast har ändå saker som ska göras. Johan och jag ska köra ut och bada, det ska handlas paket till Sofia och sen ska jag komma på en outfitt som passar in för ikväll..
Hade velat ligga kvar i sängen idag, bara ligga och dra sig och känna att jag är ledig, men värmen gör mig galen.

Ikväll är det somsag födelsedags firande hemma hos Sofia, vi ska dricka och äta gott, det blir utgång men det bästa av allt är ändå att få träffa alla.
Var helt inne på att jag skulle ha min nya kjol på mig ikväll, men har upptäckt att jag inte vet vad jag ska bära för överdel till den. Så kvällens klädsel återstår att se när jag blivit klar med mina måsten..

Vad ska ni hitta på denna lördag?

Fynd



Idag hade jag velat ta på mig min nya kjol som jag hittade på H&Ms barnavdeling. Jag brukar aldrig kolla på kläder till mig själv på den avdelningen, men nu hängde den verkligen bara där och ropade efter mig :)

Har varit ute och joggat/gått nu, gick inom ica för att jag skulle hitta något gott till frukost och där fann jag morötter som jag inte ätit på hur länge som helst, så dom fick följa med hem. Mums! Nu duschen och sedan blir det bekinin på tills jag börjar halv två.

Puss

GODMORGON

Godmorgon sötnosar!
Har legat och dragt mig sålänge sålänge och ändå så är jag helt slut. Konstigt!
Idag är det knallblå himmel och solsken! Jag ska ut och ta lite luft nu och se om det får mig att piggna till, går kanske inom ica och ser om dom har något gått till frukosten :)

Idag är det jobb till ungefär 7 och sen kör jag ut till min älskade mormor där resten av släkten befinner sig, man får passa på nu när alla är samlade. Det var evigheter sedan vi träffades allihop. Skulle även vilja träffa mina vänner mer än vad jag gör, dax att ta tag i sig själv och höra av sig.

Nåja, nu går jag ut en stund..

Hade ni en bra onsdag förseten?
Det var ju sol och allt :)


Bild från visningen

GODMORGON

Godmorgon sötnosar!
Har ni sovit gott?
Jag sover sådär lite halvkonstigt nu för tiden, har vel mycket som snurrar runt i huvudet kanske..
Idag är det jobb till halv nio, lite halvsegt men det får gå!
Man får helt enkelt tänka positivt. Nu har jag en ny timlista som ska fyllas ut, vilket menas med mer pengar :)

Har ni shoppat något på rean föresten? Jag är faktist lite sådär anti rea, tycker mest att det är rörigt och stressigt, det finns nstan aldrig något bra men ändå köper jag hem en massa onödiga saker, haha..
Jag har koll på mig själv, tur de!


Idag vill jag ha på mig min prickiga klänning, men dom på jobbet uppskattar antagligen inte det så mycket :) Så det får bli en av mina randiga tröjor och jeans bara..

Man kan ju låsas att sommaren är här även om det är halvsegt ute? Right?

Puss