en nutida människa

när jag vaknade i mårse redan vid tio kändes det som att han var väldigt långt borta från mig. jag klev upp ur sängen och hela jag var fyld av en massa blandad känslor. jag är så kär! lycklig och glad!
Under dagen har jag funderat en del på min dåtid, nutid och på mitt förhållande. Fall mitt förhållande har samband med mitt förflutna, nutiden och om framtiden vill ge oss en chans. Jag tror och hoppas att det kan bli riktigt bra, men då måste självklart båda vara med på att kämpa och hålla kärleken vid liv. Saker och ting får iallafall mig att reagera och får mig att inse att jag kanske ska börja ge allt jag har. i ett förhållande kan man inte hålla inne med vad man tänker och känner.
vi har alla haft förhållanden som är långt ifrån perfekta, men måste det påverka oss från vår dröm om ett framtida perfekt förhållande? jag blir allt mer nervös och rädd för att jag aldrig ska få drömen att slå in. Kan jag verkligen nå framtiden om det förflutna är närvarande?



Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll, nu ska jag gå och jobba till klockan sju imorgon bitti. Sen ska jag på massage vid tolv, så det blir inte många timmars sömn. Ska även baka med släkten imorgon.
Tack älskade vänner för att ni finns, vet inte vad jag skull gjort utan er.
Puss!