känsla

hösten 07 är på väg..
jag känner det och jag längtar lite efter den. när jag jobbade idag fick jag en liten höstkänsla, var på väg att tända ljus för att ha det lite mysigt :)

snart ny vecka,
det är dax för skolan igen och jag längtar efter att våra äpplen ska bli mogna, dom hör lixom till skolstarten. kommer ihåg när jag gick på lågstadiet, då tog jag med äpplen till mina kompisar för dom tyckte att dom var så goda. det är en ny vecka och lönen trillar in på kontot imån kl 6 :) jag vill handla.
ska handla skor.

imån ska jag våga ringa till handbolls tränaren och berätta varför jag inte tränat och fråga om jag är välkomen, jag är nervös, ii!
milla och annika var på bio nu ikväll, jag ville också. men jag kan ju inte vara med överallt.
johan och jag har det bra, tror jag. jag bara väntar på att jag ska bli frågad :) vill att den gamla johan ska komma tillbaka, inte den som har kommit fram nu på senaste tiden. jag käner aldrig att vi har det så mysigt. men hoppas det kommer nu. om ett förhålande ska hålla så behövs det helatiden förnyas med små saker. men det löser sig säkert. önskar bara att du vara här nu.

image37

image38



dagen före dagen..

så då är vi inne på sista "uppesittarkvällen" innan skolan börjar igen.

hur känns det nu då evelina?
jo, det känns fruktansvärt jobbigt..jag har inte hunit ha något sommar lov. när man vara mindre så längtade man nästan efter solan eftersom lovet var så långt, men nu är det helt tvärt om. men det ska säkert gå :) har ju köpt nya fina block idag som ska användas, det känns lixom roligare om man har fina block..då vill man bara skriva mer och mer. aja, börjar kl 1 imorn och går till 2, känns ju inte så jätte lönt. undrar vad vi ska göra där?

nu sitter jag bara här hemma, tar det lungt och hoppas på att johan ska ringa mig och fråga om jag vill leka :) inte för att jag tror han gör de, men man kan alltid hoppas. funderar på om jag ska beställa något mer från ellos, dom har faktist fått in riktigt snygga kläder nu.
nej nu ska jag dra mig ifrån datorn.

hejsvej

image36


nervös.

jag börjar bli lite nervös nu inför skolan.
när jag tänker på hur hösten kommer att se ut så blir jag faktist lite rädd, rädd för att få tillbaka den jobba stresen :/ men man får prioritera.
men det ska även bli kul att få komma tillbaka till allt. jag tänker mycke på rutiner och allt sånt. och när jag pratade med johans mamma nu häromnatten så kan jag faktist fram till att det är kul att sitta håla på med det vi gör i skolan. det är intresant :)

nu är det kväll.
johan kom hit tidigare än vad jag trodde så hann inte göra iårdning det som var tänkt (ljus,städning). så nu sitter vi här hemma och skriver våra bloggar, johan fick för sig att vi skulle skriva blogg varje dag, så nu gäller det att vara påg..
så vi har altså lite "data tid". han är bäst min johan

det har varit full rulle hela degen.
somnade inte förens kl 5 hemma hos johan, han var hur pigg som helst. men tillslut så somnade jag. vaknade runt 12 och då drog jag mig hemmåt. sen har jag bara hållt igång hela tiden, städat, tvättat, solat i 5 min :D sen kom ida och sandra hit, hade lite förfest innan vi drog in till malmö. sandra hittade en massa gamla foton som jag hade tagit när vi gick i typ 6:an. haha, så söta vi var. sen begav vi oss in till malmö, åt och kollade på njr. det var inget jämfört med igår när jag och johan kollade på timbuktu. det var najs! men vi dansade och hade det riktigt roligt idag, det började regna..men vad gör det lixom. jag gillar regn.
nu får vi se om det blir något mer malmö för min del, är rätt trött på de, kanske fredag :)

nu tycker jag att vi åker älskling, jag bara längtar. går och drömmer mig bort..

image34


mm. marabou,

lördag.
och hela veckan har gått!
det går för snabbt.

sitter uppe nu och vet inte riktigt varför, tänker på mycke. är rädd för att känslan och glädjen ska försvinna :/ kommer det någonsin att hända? hända oss. att älska någon så fruktansvärt mycke får en att bli rädd, så jäkla rädd över att förlora. jag vet att jag är älskad och jag älskar. men jag ser även hur saker förändras, saknaden och lyckan käns inte lika stor, och jag vet inte hur jag ska göra för att få fram den. man ska inte behöva vara ifrån varandra i två veckor för att få känna saknaden från sin partner. jag vill käna den varje gång man ses..den där kramen :)
jag ska iallafall sluta upp. jag ska bli en bättre flickvän,

en riktigt dålig film kan få en att somna. det är inte så svart att beskriva, utan det är bara så att ögonen sjunker mer och mer ihoppa. tyvärr så valde jag , sandra och ida väldigt fel film idag. den var verkligen jätte dåligt och handlade om rika folk :/ det var väldigt jobbigt för en av familjerna för dom var tvungna att ge bort 2 miljoner och viste inte riktigt vart dom skulle skänka bort dom. vilka problem lixom!

image32




happenings :)

HEJ :)

jag, sandra och annika har varit i malmö! Yes, det räddade verkligen min onsdag. mycket att berätta, men kan bara säga att vi hade det hur roligt som helst. haha. en massa gamla minnen kom upp. jag avslutade även kvällen med att trampa rakt ner i en vattenpöl.
för snart en vecka sedan åkte snaffe och milla. skönt att ni snart är hemma! men tråkigt är att hösten och skolan närmar sig med stormsteg. funderar mycket över hur jag ska orka med allt :/ jag har skola, ska ta körkort, handbollsträning 4 gånger i veckan, ska börja på afro dance med annika, har en underbar pojkvänn och underbara vänner som man vill umgås med, ska resa och ja..
tur är väl endån att man kan lägga ner lite av sin tid åt mysiga höstsysslor och så slipper man den pressen av att helatiden springa ut i solen när den kommer fram, inte för att det varit så ofta. på hösten kan man sitta inne och njuta av alla tända ljus.

jag söker späning..
lite sådär galet
jag vill också veta hur man gör en person lycklig
och hur man stäler till rättvisa.
i love you

image28