Flytta till Rhodos



Jag och Zandra på Rhodos :)
Okej, det är saning jag har en depp dag idag, ni vet en såndär dag när man känner att man är ful/tjock/dum och helt värdelös..
Sen satt jag och kollade på lite Rhodos bilder från Facebook och då fick jag mega ångest över att vara här i kalla gråa Sverige. Zandra åker tillbaka ner idag, vet inte om hon ska jobba eller bara njuta, men avis är jag till tusen.
Man ska inte klaga jag vet, men jag skulle inte inte tacka nej till att packa mitt pick och pach och åka ner där igen, nu på studs!

Någon som ska med?

Fillsingar



Just nu springer jag omkring hemma och städar i johans gamla fillsingar från Frank Dandy och i min tshirt, mysigt!
Jag har ett förslag; Jag bjuder på tårta om ni kommer hit och städar för mig? :0) Inte?

Klänningen på bilden är den nya från H&M, fransklänningen som jag skulle haft i fredags. Den är pärfekt för party och med ett par höga pumps är det ingen som kan stoppa en!
Nej, städa var de!

IN MED DET NYA OCH UT MED DET GAMLA



Nu är det städning på gång här hemma, ut med det gamla och in med det nya, typ!
Men visst är det trist, hade bra mycket hellre gjort något annat, typ vad som helst :)



Här ser ni mig från i fredags, jag var sjukt glad och någon lyckades fotta mig. Hade egentligen köpt en fransklänning som jag skulle ha på mig, men min kära Monki klänning drogs på istället :) Får bli premiär för fransen nästa helg.

Nej städning var det ju!

pussänglar

MAKE A SCENE

Godmorgon sötnosar!
Kul att ni läser min blogg!
Jag ska försöka skärp mig och börja skriva mer, har faktist en del att berätta och det händer nya saker helatiden :)

Idag är en ledig dag för mig, tro det eller ej! ;)
Jag är ledig hela långa dagen och har faktist inga så riktiga planer mer än att jag kanske ska med Sandra ill Centan, kanske ska med min mor till Centan, kanske ska umgås med Camilla och fixa bilderna från Rhodos. Men en sak är säker och det är att jag ska träffa vänner hemma hos Sandra ikväll för att ha kräftskiva, det är ju kräftmånad nu så då får man passa på. Det är även slutet på malmöfestivalen och förhoppningsvis åker vi in där och partajar lite senare, har varken haft ork eller tid för att åka in där innan, har varit där två gånger, men jag vill hinna gå lite också, göra sånt som man ska göra på en festival..
Får hoppas att jag blir lite piggare i kroppen, för det är sjukt seg. Sitter och dricker en smothi (kan inte stava) nu, ska snart ta på mig träningskläderna för att ge mig ut på en powerwolk, väl hemma är det 100 situps som gäller. Föhoppningsvis är jag pigg efter det!

Kvällen igår var hur mysig som helst, jag blev hämta av Diana så körde vi till Neto för att köpa saker inför idag, vi åkte hem åt och bara sätt. Sen kommer killarna och jag är helt seriöst inne på att köpa en cross, Stoffe sa att jag kan hitta en för 2000 och jag är nästan berädd på att spara ihopa de. Tänk vad kul att köra runder! Ja vi får se, kanske ska fundera ett tag till ;)
Mycket prat igår iallafall och det är skönt. Snart åker vi och jag har inte riktigt kopplat att det är Diana och jag som ska åka. Vi två i ett eget hotelrum i Bulgarien på Suny Beatch. Ooo Yee!!


Sandras bar och fy fan vad jag längtar tillbaka, vi dansade, shotade och det var här det hände helt enkelt :)

Vad ska ni hitta på idag?
Mys/lek/utgång?

Att göra som alla andra år tråkigt, ellerhur? ;)

Nu sak jag kolla in sidan gratisbio och hoppas att det är något som faller mig i smaken.

Gullefjun

Hemma..
Trött trött trött i kroppen är jag efter en dags jobb och joggingtur, men skönt var det att ta en runda och det behövs. Nu ska jag ta tag i mig själv :)
Har proppat i mig mackor nu, lagat mat inför imorgon och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Efter det väntar sängen.
Har ni haft en skön dag gullungar?


IM IN LOVE..

..och det är jag nog inte ensam om :)
men visst är det vackert?
MK för elleuk
Magnifikt!








IM HOME!

Hej goingar!
Nu är jag tillbaka efter en veckas semester på Rhodos, 3 veckor i eslöv och efter en massa ångest fylld av längtan tillbaka. Har haft för mycket tankar i huvudet som har gjort att det blivit svårt att sätta sig ner och skriva ner dom, men tur är kanske det, för nu har nära och kära fått lyssna ordentligt på mig vad jag känner och tänker. Dom har hjälpt mig bra eftersom att jag mår riktigt bra faktist. Emellanåt är jag faktiskt riktigt lycklig. Känns konstigt att helt plötsligt vara tillbaka från all skoj, men det känns framför allt lite små konstigt att vara tillbaka som singel. Tänker inte skriva så mycket mer om det här, utan ni som läser förstår säkert hur det är när man är ensam, inte för att jag är ensam men ni förstår. Det känns sjukt att inte springa omkring på bargatan på Rhodos, att komma hem kl 10 på morgonen med fru lindgren och att bestäma sig för att skippa sängen för att istället dra ner till stranden där dom andra brudarna väntade. Jag längtar något fruktansvärt tillbaka och skulle kunna göra det om och om igen. Ett minne för livet! Men visst är det skönt att vara hemma, har träffat nytt folk som jag kommit otroligt nära och det värmer. En ny familj :)
Fick bara mysa en liten stund med annika idag eftersom att jag ska jobba natt och då ska det hinnas med mycket innan. Vi var och hälsade på josse där hon jobbar, hon har fått jobb på ett konditori inne i lund. Hon bjöd på bullar och vi köpte med godsaker hem till våra älskade, min var Diana.
Men nu ska jag ut och springa och sedan packa upp resväskan från Rodos vilket inte är gjort på 3 veckor (jag vet jag är duktig). Har bara kommit en bit på vägen och efter den väntar rumet som är fyllt av kläder. Men är man upptagen så är man, jag klagar inte.

Föresten, jag hade en helt underbar helg :)