Bortskämd

Jag är inte det minsta bortskämd när det gäller sovmorrnar, när det är skola går jag upp kl 7, idag när jag tog mig ledigt väckte min kära mor mig kl 7 för att jag skulle städa på hennes jobb och på helgerna kan jag inte sova länge. När jag väl kom hem från städningen idag så la jag mig i sängen och tänkte att jag kunde sova nån timme innan jag ska jobba, men jag är nästan tröttare nu än vad jag var innan. Det passar inte mig alls bra att jag inte är pigg, har jätte mycke att göra i skolan. Man vill ju sova länge nu när det är så gråt och mörkt. Men idag har jag som sakt tackat ja till att jobba, inte så skoj men pengarna behövs, så nu ska jag snart ner för att fixa ihop en middag till ikväll. Efter det ska jag bara vänta på att det blir dax. Om en vecka åker jag till Kambodja, förstå vad jag ska njuta.

Gomorron, gomorron

Äntligen så är det helg! Jag bara älskar det! Mys idag hemma hos farmor, städar i trädgården nu och kanske advetntsstök imån (en vecka för tidigt jag vet). Familjen gav mig ingen sovmorgon idag, alldeles för lite sömn så trött är jag! Tack familjen!

Vad ska ni/du göra i helgen?

Stunder

image95
åh vad jag saknar min underbara frisyr och min så otroligt bekväma topp!

Visningen

image94
hej,

Lycklig

Jag städade och hittade kärlekspiller som jag fick av johan på Alla Hjärtans Dag, eftersom att kärleken inte går ihopa för tillfället så knarkade jag i mig allaihoppa, om hopp att jag skulle få extra mycket kärlek. Men funkade det? Nej! Med en pojkvän som inte bryr sig om man är tillsammans och som flyr, så fick jag också fly min väg hem. Vägen hem var fyld av ett leende på lepparna, jag kom fram till vad kärlek var och jag kände mig helt plötsligt lycklig. Jag orkar inte slås och kämpa för något som inte vill funka, så nu ska jag bara vänta och se. Blir det bra så blir det, men jag ska inte försöka mer, mina ord och känslor besegrar inte skiten.
För tillfället så är Westlife skivan igång för fult, dom har mycket vackra texter. Vart får pojkarna alla ord ifrån?! Jag vet inte om jag ska vänta på att han ska ringa eller om jag bara ska lägga det åt sidan. Han ville inte veta av mig idag iallafall, så sängen ska snart få sälskap. Hoppas bara att varje dag som går nu ska bli bättre och bättre. Det ska bli bättre!
Du sa vi ska alltid hålla ihopa..

jag älskar dig

image93





Undantag

                    image91image92
Jag skulle jätte gärna vilja ha en sånhär mysdress, den är från Juicy Couture´s och jag vill ha! Detaljerna gör faktist inget, det blir bara lite roligare om där är något mönster på. Jag tänker kanske göra ett undantag, brukar inte köpa så dyra kläder, men iband kan man vel få unna sig något. Kom fram till att det är perfekt att ha en sån tröja när jag åker till Kambodja, skönt att ha på kvällarna när det blir lite svalare. Finns hos Nelly och det sägs att dom tar slut snabbt, så idag ska jag ta mig en funderare.

Lördag

image90

Vit bomullstopp Indiska
Kjol H&M Divided
Strumpbyxor H&M
Gröna hörhängen Pilgrim

Men nu ska det bytas om till mjukis för ska jobba kl 16-21. Ha en bra lördag!


Världens bästa Curry

image89
Det är säkert många som inte sett Curry, och jag har inte haft med han så mycke i bloggen. Men här är han och han mår lika bra som alltid och honom glömer jag aldrig bort. Hur skulle man kunna glömma bort sin bästa kompis?

Mössa på

Vinterskor, vantar och mössa måste snart tas på! Det har snöat i skåne idag!

Die hard 4

Igår blev det Die hard 4 med bl a Bruce Willis i en av rollerna.

Fuskpäls

image88
me like

Snö på gräsmattan

Äntligen börjat jag få lite ordning på mitt rum och köket är snart helt klart där nere. Detta ska vi såklart firra här hemma genom att bjuda hem våra underbara grannar på en god/mysig lördagsmiddag i vårt nästan rena kök. Ska bara njuta! Lite senare ikväll blir det utgång till Kulturen, även om jag är trött så är det så himla kul att få träffa tjejerna. Änu senare så ska jag möta upp johan som ska sova här, han ska servera på en middag idag. Problemet idag är som vanligt klädsel, jag har inga party kläder. Ska ju beställa paljettkjolen, men don kommer ju in nu idag precis. Men det löser sig säkert, ska in på rumet nu och rota i garderoben.

Ha en bra lördag!

Fredag

image87
den dagen,

More my style

image86
Partyparty!
Cavallikolektionen verkar vara slutsåld överallt. Men det gör faktist inte mig något, har hittat en massa annat snyggt på H&M. Paljettkjolen är helt underbar och den hade varit så perfekt för en partykväll. Ska kolla igenom imån om där är något mer som jag är sugen på, blir kanske en bestälning tillslut.

Ha en underbar helg!

Get over it

Kollade på Get over it igår och åt en massa god mat. Familjen var hemma hos Sandbergarna igår och det var precis en sådan mysig kväll som jag behövde efter ett långt segt lov. Det var inte bara jag som var seg, en efter en somnade och det var så skönt att bara få vara där. Lovet har mestadels varit roligt, men gud så trött jag har blivit, så nu sista dagen ska jag bara vila ut. Idag väntas det besök, grannarna ska komma in och sen ska vi även besöka min kusin och hans flickvän som håler på att flytta och jag/vi skulle behöva städa undan en hel del här hemma innan. Om vi hinner.
En fördel med att flytta är att man rensar igenom allt man har och hittar en massa saker man glömt att man hade, slänger ut allt onödigt och får det nytt och fräscht. Min familj bodre låsas att vi skulle flytta, jag menar, vi borde rensa igenom allt vi har, för vi har en massa skit. Inte bra! Det ska vara ordning och reda!

image85
<3

Kambodja

image84
snart ligger jag där,

Jag vill se det snöa

Det har snöat i stockholm och jag ska dit på måndag! Det kommer ju bli så himla mycket mysigare om det nu är snö när vi kommer, vit härlig snö. När kommer snön hit här!? jag vill ha mycket snö på backarna så man kan åka pulka och det bästa är ändå att få ta på sig varma goa kläder. Ska försöka flörta till mig johans asläckamössa, den är verkligen en vintermössa. Så mysigt med snö!
Jag har kommit fram till att jag verkligen måste ta mig ut och gå eller överhuvudtaget röra på mig. Efter ett "långt" härligt "vilolov" så känner jag att om man ska äta godis och andra onytigheter så måste man röra på sig. Jag ska ta tag i mig själv, kanske redan imån. Får se om jag tar mig ända in till lund och tränar lite Gympamedstång!

Hoppas alla har haft en toppenlördag! Imån ska jag städa, plugga och äta massa goda riskakor!


image83
jag är tacksam för allt jag har, och känner mig riktigt lycklig!
vinter,