Godmorgon och glad valborg

Godmorgongodmorgon! Idag kommer bli en riktigt bra dag, sitter för tillfället på skolan och äter min smariga baguet från mormors bageri. Jenny gör danska och jag orkar inte göra något. Väntar på min kollega Sofia, vi ska ha redovisning idag så lite förberedelser ska ordnas. Vad gör ni idag och vad ska ni göra? Idag ska det bli festligheter för min del, resväskan är laddad med alkohol och vattenpipan ligger på sin plats i väskan. Jag och Tally ska iväg och handla present, kol och middag till alla tjejerna. Blir nog en hel del eftersom att vi ska vara där ända till fredag. I eftermiddag berger vi oss till Höllviken för att grilla och ha det mysigt. Ska försöka glömma alla problem och bara ha det kul. Det kommer säkert bli askul!

Jag är sjukt shoppingsugen, kan nog inte hålla mig ända till lördag. Ett besök i malmö på fredag skulle nog sitta bra. Sen på kvällen är det förhoppningsvis dejt med johan och lördag dk för änu mer shopping.

Kiss & Hug

min vän Jenny hälsar

Jobba

Godeftermiddag brudar och killar! Idag skulle jag bara kunna lägga mig någonstanns och bara skrika över min mage som är konstig. Är trött och vill genast bli pigg. Skulle vara riktigt skönt med en semester nu, bara åka bort från allt. Sitta på stranden i en stol och dricka något riktigt gott. Läsa en bra bok och bara helt enkelt vara. men så lätt är det inte, har bara några veckor kvar nu i skolan och sen kan jag börja tänka på dom tankarna. Snart har jag klarat det. Allt kommer bli så bra!

Solen skiner idag och det gör mig på riktigt bra humör, en slags medicin. Jag ska iallafall dra mig till jobbet nu, ska bara vara där i tre timmar så det är lungt.
Hörs sen idag!

Sov gott

image223
image224

kärlek ska inte göra en mindre

Inredning

image222

Jag blir aldrig klar med mitt rum, jag städar och plockar undan men ändå blir det aldrig klart. Har länge velat göra klart min garderob så att alla mina kläder får plats, men tiden räcker inte till. Jag vill köpa nya galgar och knoppar till lådorna, fler förvaringsboxar och så behövs en lampa uppe i taket. Har kollat runder på nätet vad det finns för fint och imån ska jag gå inom Indiska. Jag och Johan åker till Danmark på lördag, då ska jag se om jag hitta något fint. Förhoppningsvis så kommer vi båda hem med händerna fyllda med kassar.
Nu är det dags för sängen, nattinatti

Pärlor

Tänkte sy om ett linne som är för kort till en klänning istället. Kan bara inte slänga linnet som jag alltid tyckt så himla mycket om. Jag hade tänkt sy på lite roliga pärlor, har fått ett erbjudande från butiken Skapa, så man får ju faktist passa på. Det är sötvattenspärlor i ljus korall som gäller. För varje 150 jag handlar för så får jag en sträng med pärlor. Ska försöka leta upp butiken antingen imån eller på tisdag.
Nu är det snart mat och sen ska det kollas på OC!

Hoppas ni har det riktigt bra denna ljuvliga söndagskväll!

image221

Ända ner till stortån

image220
Har precis beställt dessa godbittarna från Ellos. En långklänning som jag verkligen tycker är så snygg, men kanske är för lång för mig. Om det nu är så att jag inte passar i den långa så tänkte jag klippa av den en bit och göra resten till en kjol. Till mina svarta sandaler kommer det se så sommrigt och avslappnat ut, precis så som man vill vara under sommardagarna. Färgen passar mig bra, valde mellan den ljusa och dena mörka, men kände att denna är mer jag. Den kostade 249:-, ett riktigt fynd, men jag hittade en rabbatkod som gav mig halva priset på en valfri vara och då trillade siffrorna ner till endast 124,50!
Solglasögon köpte jag när vi var i Kambodja, men dom är spårlöst försvunna, så ett par nya blev beställda och även ett par vårskor. Som man kan fynda!

härligthärligt

Jag gillar verkligen inte att behöva stressa under helgen, speciellt inte när man bestämt sig för att göra något mysigt. Vaknade upp i stugan med Johan brevid, han skulle börja jobba kl fyra idag, men så ringer telefonen och samtalet lede till att han skulle börja jobba redan klockan tolv. Halv elva är vi i Landskrona och han skulle börja tolv, stress och vi han inte med något mysigt alls. Detta gillade jag inte alls. På något sätt så följer en dålig start på dagen med under resten av dagen, men det ska jag sätta stop för. Det var självklart jätte mysigt annars, åt god mat och tände doftljus, hade det väldigt mysigt. Annars är det en härlig dag.

image219
Kalas hos Ida idag :D

Sommar

Det har verkligen varit sommar väder här idag och solen skinner enu! H ä r l i g t !

image218
                                                                                                                                                  Vill tillbaka,

Spännande nyheter

image217
Nu är våren här och idag fick jag ett mejl från Memes med lite tips om att dom fått in nya härliga vårkläder. Den röda tröjan provade jag för någon vecka sedan och jag bara älskade den. När lönen kommer ska jag springa inom och handla något trevligt.
Roligt är även att mina läsare håller sig kvar, eller jag vet ju inte om det är samma, men nivån ligger där den ska tycker jag. Kul att folk gillar det jag skriver. Jag är glad!

Sommar

image216

Jag börjar snart jobba och jag orkar verkligen inte. Borde sitta hemma och plugga istället, men hoppas på att det finns en dator jag kan sitta och skriva på där. Sälskapet som jag ska jobba med är bra, så det kommer bli en bra natt. Nu ska jag lägga mig en timme i sängen och dra mig det sista.

Längtar efter solsken, vänner, cider, vin, öl och en massa skratt.
snartsnartsnart

Ingen sovmorgon

Godmorgon alla underbara!
Idag ville jag så gärna ligga länge kvar i Johans säng, men tyvärr så skulle han jobba redan klockan tio så där försvann min sovmorgon som jag enegtligen verkligen behövt. Vaknade till av att solen tittade in genom rullgardinen och det är helt galet ljuvligt att vakna upp av detta fina väder.
Allt går så himmla snabbt, skolan är snart slut och det gäller att ge järnet nu det sista. Tråkigt är att jag har lite att ta igen, projektarbetet ska lämnas in nu på fredag och jag är dödens. Inatt ska jag som sagt jobba natt och måndagen kommer vara så fruktansvärt seg. Men jobba måste jag anars kan jag glömma studentveckan och jobb i sommar är nu också fixat. Jag är riktigt nöjd faktist!
Annika ringde precis och kom med ett mycket trevligt förslag, vi ska "plugga" nu och sen bär det av antingen till bkäred eller barsebäck för tt kolla på deras hus. Kanske hinner ta mig en liten promenad innan dagen börjar, måste ju göra någon nytta.

Väckt av en ängel

image214image215

Den här lilla änglen kom in och väckte mig när jag log och sov nu i eftermiddags. Då var det bara att stiga upp, för då var det dags för en massa lek och äventyr. Maja döpte bland annat en snigel till Anders, vi bokade tid hos tandläkaren till erik och en massa annat. Denna ungen är ljuvlig! Har varit ute i trädgården jätte mycke idag, fått riktiga sommarkänslor!
Nu ska det snart handlas gotte inför kvällen. Ska mest bara ta det lungt, ska träffa Johan och sen när Annika ringer så ska vi umgås med henne. Dum som jag är så har jag tackat ja till jobb imån natt. Så det kommer bli en tuff måndag.

När kommer din prins (johan)? Sa Maja

Solsken

Gud vilken härlig lördag det är!
Måste bara visa denna goa bilden från igår. Rask det är kärlek

image213


Fredagens

image212

Godeftermiddag alla glada!
Hemma efter en sjukt trevlig gårdag och efter en mycket skön sömn hemma hos Tally. Ställde klockan redan på nio för att jag skulle hinna träffa älsklings johan inan han åkte för att servere på brölopp. Tråkigt att man inte kan få ha sin pojkvän för sig själv!
Lite småseg är jag, ska snart ner och sola med fru Lindgren och sen bär det av hem till sängen.
Ikväll blir det mys med tjejerna, Annika och Sara iallafall, ska blir redet nice. Men innan dess ska det städas och små grajas.

Såhär såg gårdagen ut. Försökte vara lite afrikans med min kjol.

God It´s Friday

Riktig helgkänsla i hela kroppen, blå himmel och jag bara vet att det kommer bli en härlig fredag! Idag/ikväll ska vi firra två födelsedagsbarn. Ja barn kanske inte jag ska kalla dom, 19 år, då är man kanske kvinna. Fast jag vill gärna vara barn så länge jag kan. Det ska iallafall firas! Så ikväll är det afrikanskt tema nästan hela kvällen, det ska iallafall bjudas på något afrikanskt. Kanske blir utgång. Jag har iallafall köpt en afrikansk outfitt till ikväll. Innan partajet börjar är det skola, ska träna och sola efter, städning när jag kommer hem och sen  bär det av till Malmö.

image211
miss you hony!

Skönhet

image209image210

På fredag är det middag/partaj hemma hos Caroline, hade varit kul att klä upp sig lite extra. Denna klänningen från Asos gillar jag riktigt mycke. Super snygg färg som gör en på gott humör, modelen ska vi inte tala om. Den är helt enkelt gjord för mig. Synd att min plånbok är tom!

Dödstrött

När jag gick och la mig igår så var jag helt slut efter en lång dag i skolan med promenad, afro och pilates. Väl hemma så ringde rask och lindgren och fråga om jag ville med till Nova, så där gick vi ett varv.
Har börjat sova bättre på nätterna nu, men känner mig ändå väldigt trött under dagen. En liten tupplur nu på eftermiddagen hade inte sutit fel. Härligt! Sen ska det storstädas på rumet.

image208

Godkväll solstrålar

Godkväll alla glada! Inget är som jag vill, känns som att det ända jag gör är att klaga. Men så är de för tillfället och kommer vara så tills den 25:te. Men det är dagar och vänner som gör mig på bra humör, men tyvärr är det bara stunder. Jenny tack för att du var med på min planet idag, utan dig hade dagen varit vissen. Tack!
Nu ska jag ta två panodil, laga lite mat, plugga och sen är det gympa med stång ikväll.

image206

Vardagsklänning

image204

Jag sitter och kollar runt på lite kläder och hittar en massa fint som jag vill ha. Denna klänningen hittade jag på Glitzy, riktigt härlig! Har fört över lite pengar nu till mitt konto, så nu kan det handlas igen.
Kefferepet var väldans mysigt, jag och Caroline satt ute i solen och njöt. Nu ska det vilas en stund, efter de plugg och när Annika ringer är det dax för dagens motion.

Jag ser gråa sega moln

Grå sega moln när jag ska vara på kalas kl två idag. Vad är de för något? Men det ska bli roligt att firra Johanna och Ricki. Mysigt med söndagsmys med töserna.

Har sovit i ynka fem timmar innat. Förlite. Jag vet inte hur jag och Rask ska orka med denna dagen, undrar vem som är sletnas efter natten schohej, undrar hur fru Lindgren har det. Men kul hade vi, om man glömer mitt skoskav. Älskar att dansa!

Idag ska jag somsagt på kefferep. När jag kommer hem ska det fixas och donas, håller på att rensa ut garderoben. Blir sälan man tar tag i alla grejor som bara ligger där, men idag hoppas jag på att få lite tid över till fixning.

Ha en trevlig söndag!

Naturligt fruktigt

image202

Jag kännde att det var dax att ta förväl av det glittriga glanset och bjöd istället in ett glans som gav mig blanka läppar i fruktig färg. Camillas mamma säljer Oriflame produkter så jag bläddrade igenom katalogen och fann detta. Oriflame gloss booster. Dethär är rediga grajer! Ger glans och färg utan att det blir för mycket. Perfekt för frächa goda läppar till vardags och om man vill förhöja helgen så är det bara att dra några drag över läppstiftet. Dö läckert! 

Lördag

image201

Brun klänning Top Shop, strumpbyxor H&M, svart roshårspänne H&M.

Sommarkläder

image200

Jag bara älskar Rules by Marys kläder, riktigt sommriga och helt underbara. Jag ska iväg med moren och moster nu snart, så ska springa inom MQ för att se om dom fått in något fint från märket. Skulle helst av allt bara vilja gå såhär kläd idag. Toppen gömmer allt det "goda" som finns undertill (magen). Jag är i himmelriket!

Happy Friday

Hoppas alla har en härlig fredag! Bättre än vad min är. Skolan är sjukt seg och jag vet verkligen inte vad jag vill bli när jag blir stor, orkar inte tänka på jobb. Ringde precis till min chef och frågade hur det gick med mitt sommar schema. Svaret jag fick var inte särsklit positivt, hon sa att det hade blivit svårt att sätta in mig på grund av att jag bara kunde jobba dom fem första veckorna. Nu har jag panik! Kommer antagligen bli så att jag får skippa semestern med tjejerna, vilket jag verkligen inte vill. Jag måste hitta ett seriöst jobb nu! Det skulle lätta på allting!

Blev jätte ledsen idag i skolan, när jag fick reda på något som jag verkligen också ville följa med på. Svårt att beskriva känslan, men det känns tungt på något sätt. Samtidigt förstår jag hur det blev som det blev, men ändå. Jag ville ju så gärna! Det är i dom situationerna man bara vill vara någon annan, typ tjejen som alla vill va med. Nä men jag får göra det bästa av situationen.

Ikväll kommer iallafall Johan, my love!

Under täcket

Idag och faktis hela veckan så har jag bara velat lägga mig under mitt täcke och försvinna. Orkar inte med någonting längre. Skulle vilja lägga mig i ide nu tills studentveckan börjar. Nä, så skönt att bara få gå här inne i huset och lata sig. Ska snart iväg och fixa med balklänningen och jag vet verkligen inte hur jag ska ha de, orkar inte tänka på de. Projektarbetet ska lämnas in imån och jag vet inte hur det kommer att gå. Jag har verkligen noll energi i min kropp. Vet inte vad som skulle kunna göra mig på gott humör för tillfället.

Längtar

image199

Jag bara längtar efter att få springa på denna gröna gräsmatta. Finns inga ord för hur mycket jag längtar! Jag vill så gärna plocka fram alla sommar kläder och springa barfota, men det får antagligen vänta ett tag till.

Det är sol ute

image198

När jag gick till skolan i morse var solen uppe. Men tycker att det gått fram och tillbaka, jag tycker inte att jag blivit på det humöret som jag brukar bli när solen lyser. För mig har denna dagen varit grå och trist. Men är iallafall glad över att det inte snöat, våren kanske är påväg nu. Projektarbetet krossar mig totalt, jag orkar inte me de! Ska plugga efter maten och sen ska jag förhoppningsvis hem till Johan.

På idroten idag så hade vi "kung fu", riktigt svårt men samtidigt roligt. Gäller att ha den speciella tekniken och så ska man vara stark. Träningsverk imån?

Hemmalyx

image196

Jag har aldrig brytt mig riktigt om mina naglar, har alltid varit den som bitit ner dom direkt då dom blivit långa. Manikyr hit och manikyr dit! Efter det rosa nagellacket som jag målade på hemma hos rask så kände jag att något neutralt hade jag behövt. Jag var och shoppa med pappsen på Nova så sprang vi inom Kicks och där köpte jag detta. OPI passion, det känns riktigt lyxigt att få måla på de. Igår gled det ut över mina naglar och det gav en fin spegelblank yta, som verkligen känndes rätt. Hoppas på att det sitter kvar länge, efter långa veckor i skolan, grävandes i väskor och tengentknappande. Det återstår att se. Än så länge är jag nöjd!

Läste att tjejen som har Design Sverige har öppnat en till butik, en tee-butik som heter California Dreamin. Det är massa snygga tees med snygga/roliga tryck och jag behöver fler tröjor. Får se om Johan kan hjälpa mig att beställa sen. Vad tycks om denna?

image197

Godmorgon

Godmorgon alla morgonpigga! Jag förstår inte vad jag gör uppe nu, är inte morgonpigg iallafall. Jag är sådär mitt i mellan, så det blir antagligen att jag går och lägger mig ett tag igen. Dagen är lång och det är myket som ska göras. Hoppas iallafall på att alla mår bra och att ni känner lika mycket som jag att det kommer bli en fantastiskt bra lördag! Ibland känner man bara för att ligga i sängen hela dagen, men idag känner jag i hela kroppen att det kommer bli en underbar dag, det känns skönt!
Går kvällen var mycket trevlig, jag, Annika och Sandra lagade mat här hemma och sedan körde vi hem till Sandra. Kollade på lite tv, åt chips och pratade en massa, och idag blir det först solning, kvällen avslutas med middag hemma hos Tally.

Ha det bra!

Som nykysst

image195

Välkomna den nya generationens läppstift och sätt färg på våren med tunna toner som blandas in i din naturliga läppfärg. Nivea beaute´ volume shine ultra gloss.

När jag gick i malmö förra veckan så kände jag att jag verkligen behövde något till mina läppar, något som fick dom att lyssa upp. Jag gick in på Åhlens och drog mig bort till Niveas hylla och där hittade jag detta läppstiftet. Jag trivs jätte bra med de. Tog den ljusaste färgen eftersom jag inte är den personen som gärna går med rött. Det är mjukt och skönt och jag känner mig riktigt fin när jag dragit några dag på mina läppar. Dock var det lite dyrt, iallafall för mig. 110 kr! Men de är de värt! Det gör läpparna rosiga och fylliga. Nu väntas bara att se om det sitter kvar efter en härlig kyss från johan.

Ska försöka att lägga in en liten bild och komentar om mitt nya nagellack som jag köpte igår också. Var ute med pappsen och körde, så det blev lite shopping. Ett par träningsbyxom som jag länge behövt. Men men..
Idag borde jag plugga, få se om det blir som jag tänkt. Ska iallafall ta det lite lungt nu, boka bio inför ikväll och förhoppningsvis blir det lite pluggande vid 12. Sen i eftermiddag ska jag träna och sedan träffa Annika och Sandra. Kommer att bli en skön fredag med andra ord.

Skönt!

Skönt att vara långledig nu i fyra dagar! Borde plugga en massa, men om jag känner mig själv så kommer det inte bli mycket gjort. Istället ska jag övningsköra lite, shoppa, träna och laga en massa god mat. Sitter redan nu och funderar på vad jag ska laga till för något gott till lunch. Måste skärpa till mig med mina mellanmål, har slarvat en hel del, vilket har gjort att jag fått ont i huvet. Men vad är bra mellanmål egentligen? Jag behöver tips! Har läst på många ställen att nötter och torkad frukt ska vara bra, men jag tycker för det första inte att jag blir mätt av det och för det andra så tycker jag inte om det så värst mycket. Så det kommer jag skippa! Förr åt jag alltid keso och jag tror jag ska börja med det igen, riktigt gott att ha på knäckemacka eller bara äta ur förpackningen. Anars så är alltid smoothis gott! Bra för man kan själv välja vad man vill ha i.

Nu ska jag gå och njuta av min ledighet

Acne

image194

Acne har fått in lite vår-nyheter, det är blommor som har satt sig på kläderna och ska förgylla vår vardag.