Vårfin

image192
image193
När jag gick i malmö så kände jag för att köpa något med färg, eftersom att jag alltid köper kläder som antingen är svarta eller vita. Inne på Monki hittade jag denna underbara klänning. Perfekt, kan ha den både till vardags och när man vill göra sig lite fin. Använde den igår och den var riktigt skön. Igår hade jag vanliga strumbyxor till, men om jag fick önska så hade jag haft detta från h&m till:
♥ Legings
♥ Armband
♥ Kuvertväska
♥ Tygskor

Som vanligt

Tydligen så håller blogg.se på att ändra saker, men jag har inte märkt någon skillnad. Kanske att det segar lite när jag kollar runder, men så kan det vara anars också. Det går iallafall att blogg, så det ska jag göra. Har lovat att sätta in bilder på kläderna jag köpte i torsdags när jag gick i malmö helt själv i tre timmar. Riktigt skönt var de!

Igår åkte jag och Annika hem till Josse för att äta en mysig middag med Elin och Mais (Max). Det blev tacos och jag lagade köttfärsen. Mycket gott. Efter bar det av till tv:n för att kolla på Let´s dance finalen. Tycker verkligen att Tina är en värdig vinnare, så grym deras sista dans var. Hallon glass med chokladkross och spel blev det resten av kvällen, många skratt och sista rundan avgjordes på ett mycket fint sätt. Somna gjorde jag vid 2, då orkade mina ögon inte hålla sig öppna.
Ja vad ska jag säga, det blev en väldigt tidig uppgång idag. Redan halv nio gick jag upp, mammsen tyckte det var lika bra att äta frukost då. Så efter sex timmars sömn smög jag ner med täcke och kudde till tv:n och kollade på nyhetsmorgon. Jag är helt slut! Ska iväg och sola snart och sen ska jag och Annika bege oss ut på en promenad. Vikenbadet har inte öppet idag, så vattengympan får vänta tills nästa vecka. Apropå träning, jag gjorde hundra situps igår på gymet, snacka om att jag har träningsvärk idag.
Anars så ska jag inte göra så mycket idag, städa och kanske plugga. Tror jag går och lägger mig tidigt ikväll, så jag kan utnyttja hela morgondagen. Får inte glöma att ställa om klockan till sommartid, en timme framot. Kommer kännas bra att gå upp nu på mornarna när det faktist kommer vara ljust.

Önskar er en trevlig lördag!

image191
Monki,

Mörker

Godkväll alla! Jag kom hem från Annika för en liten stund sedan, hon fyller 19 idag så det var lite paket-öppning. Hon blev glad och jag blev glad, skönt att träffa lite tjejer innan man ska sätta igång med pluggandet igen. Har verkligen ingen pluggkänsla, så får se hur långt jag kommer.
Jag mår sisådär, rygg/nacke gör ont, huvudet bankar och värmen går fram och tillbaka. Hoppas inte raska har smittat mig med nån förkylning nu. Hade faktist varit lite skönt att vara sjuk, slippa skolan. Men nä, jag ska kämpa det sista nu!
Var i malmö idag och shoppade. När jag väl kom hem så insåg jag hur mycket det verkligen var. Kanske lägger upp nån bild imån.
Fick mejl från Memes igår, det innehöl 30% rabatt på deras väskor. Kanske blir det någon.
Nattinatti

image190


Sängkläder

image189

Om jag fått in min lön imån så ska jag försöka att hinna med att gå in på Hemtex för att kolla på lite nya fräscha sängkläder. Blir helt galen när jag ser allt nyinkomet, vårigt, blommigt och helt enkelt bara så härligt. Ska se om jag hittar något roligt till mammsen, kanske några nya handdukar, ramar eller dörmattor. Man behöver faktist uppdatera lite då och då, speciellt när det går över från mörka tider till ljusa. Tycker faktist att det är viktigt att ha nya fräscha sängkläder. Kom på att det hade varit roligt om jag och annika åkte in till lund och stog på loppis på lördag, då kunde jag sålt alla mina gamla sängkläder som jag ändå aldrig använder. Lite extra pengar är aldrig fel.
Egentligen vill jag helst ha vitt på mitt rum, men när jag hittade domhär tre så kände jag att jag inte kan stå emot, dom verkligen roppar på mig. Kanske får bli ett undantag. Me like!

Vardag

Då var man tillbaka till vardagen igen. Efter en veckas lov, som var kort och gick väldigt snabbt. Johan sov hos mig inatt och det var som alla andra nätter, vacknade lite då och då. Sov nog ca 7 timmar och jag är så trött nu, känner mig inte alls på topp idag! Var på körskolan redan vid 7 för att köra halkan. Det gick jätte bra och var riktigt roligt. Väl hemma så slängde jag mig i sängen och sov 2 härliga timmar. Drog mig ut på en promenad och nu ska jag till mammsens jobb för att städa lite. Borde egentligen ha gjort en massa saker idag, men som sakt orken finns inte.

GossipGirl ikväll!

Dags för träning

image188
Nu börjar mina ben bli rent galna, har inte tränat på evigheter. Men nu i veckan så sätter jag och annika igång på nytt. Det blir både träning på gerda och vattengympa på viken. Sen har jag även bestält ett gym-kort på fittnes så där ska jag också träna en del. Träningskläder och skor behöver jag köpa. Känns så klumpigt att springa omkring med handbollsskor på gympapassen. Aja, strumpor har jag verkligen inga, så en god ide´ är faktist att ta och investera några nya innan dom få jag har antingen ligger i tvättmaskinen eller soptunnan.

Bedårande

image187
Att hitta en rätt klädsel inför studenten är ett måste. Tiger of Sweden har några snygga klänningar som faktist är riktigt snygga, men bara denna ovan är i vitt. Skulle vilja klippa av den till knäna, då hade den blivit en riktigt härlig sommar/student klänning.
Ska vi gå johan?

-Grader

image186

Det är iskallt utomhus och det snöar!!

Ovanligt..

Gröna?

image185

I förrigår var jag, Camilla och Sneffe på Nova. Rask hittade ett par solglassögon som hon blev förälskad i, men jag själv förstog inte det snygga med dom. I bilen hem kom vi fram till att solen tittar fram allt oftare. Ett par brillor att ha på sig när man kör runder hade inte varit fel. Förhoppningsvis så kommer körkortet snart. Vintern är här, men våren närmar sig och ett par gröna solglassögon blir kanske min investering.

Skärtorsdag

image184

jag klarade teorin idag!
Nu åker jag och Annika till Josse :D

Glad Påsk

image182
Solsken, grönt gräs och en massa vårblommor det är vad jag kallar påsk. Inte snö

Idag är det skärtorsdag! Den dagen då man ska klä ut sig till en påskkäring och springa runder till grannarna för att få lite färdkost (godis) med sig till blåkulla. Jag vet inte riktigt om jag ska springa runder till grannarna, men broren och jag ska klä ut oss och cykla hemtill farmor. Vad jag vet sedan innan är att hon har en massa färdkost. Det ska bli mysigt med påskhelg iallafall! Vi ska umgås en hel del med familjen, imån kommer både farmor/Arne, mormor/Kalle hit för att äta gott och ha det trevligt. Hoppas på att få umgås med moren min idag, kanske åka till mormor. Kusinerna som jag drömde om inatt hade jag mer än gärna velat träffa, det är så långt mellan gångerna vi ses.

Glad Påsk!

Som ett litet barn

Inatt sov jag som jag brukar göra, vilket är dåligt nu för tiden. Kvittar hur jag ligger, det blir aldrig bra. Har till och med flyttat på sängen för att se om det blev bättre, och det blev de inte. Vill ju kunna sova gott och länge nu när det är lov. Det behövs verkligen. Undrar vad som är fel, är det jag eller sängen. Kanske är jag stressad eller så är det bara Johan som måste komma hit oftare. Skulle kunna somna nu när som helst och funderar faktist på om jag ska lägga mig inne i soffan, sova på eftermiddagen så som man gjorde när man var ett litet barn. En timme hade känns skönt.

Jag skulle vilja sova som en prinsesa. Himelsäng.

Ute är det riktigt fint väder idag, solen lyser. Härligt. Jag längtar så efter våren nu. Det är påsk imån och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig, anars blir det ingen äggjack utomhus. Nu ska jag antingen lägga mig i soffan eller bege mig ut på en promenad, huvudet värker, så lite frisk luft hade nog inte varit fel.


Kan

image181
Ljuvlig, helt underbar vår klänning från Anna Sui. Hade gärna tagit på mig detta ikväll när jag ska hem till fru Lindgren. Men både pengarna och vädret verkar inte vara på topp.

Lite jobbigt

Många frågor
51

Måndag

image179

♥ Mörkgrått linne Chep Monday
♥ Svart kofta Ellos
♥ Blommig kjol/klänning som jag själv syt

Ny vecka

Godeftermiddag alla glada! Tror säkert att känslorna är väldigt blandade idag, en del är säkert överlyckliga över att det snöar medans andra inte vet vart dom ska ta vägen. Idag är det iallafall måndag, igen. Veckorna går så snabbt, men denna veckan får verkligen sakta ner farten lite, det är lov och jag ska hinna känna det denna gången. Det är påskvecka och hoppas på att en masas roliga saker ska hända. Jag har fullt upp dom kommande dagarna, iallafall idag och imårgon, men för tillfället vill jag bara glömma alla måsten, hade varit så skönt att få gå och lägga sig i sängen igen. Bara jag kollar ut fryser jag till, raggsockarna har jag faktist dragit på. Men men. Pigg och glad måste jag bli (gäsp).

Ha en fantastisk måndag och om snön lägger sig oss er på backen så lova att åka ett pulkaåk för mig.

Godeftermiddag

Lite seg i kroppen är jag idag, vaknade vid tio och ville egentligen inte gå upp, men var tvungen. Starten på dagen på en helg är seg, man vill bara ligga kvar. Men idag var jag tvungen att gå upp för att hinna med allt, baka till avdelningen och hinna gå en runda. Det är sista dagen för mig på praktiken idag, sorgligt men sant. Så jag ska bara gå och njuta av sista tiden idag och måste börja med arbetet som ska lämnas in nästa måndag.
Promenaden blev att jag följde Johan hem, en härlig runda med fint väder. Började tänka på förar året vid denna tiden, då bode vi i min kusins lägenhet för att passa hennes katter. En underbar påskvecka.
Nu ska jag göra allting iårdning, klä mig och paka ner alla papper.

Ha en fantastiskt skön söndag! Njut ordentligt.

Färgsättare

Fram tills jag ska umgås med mina nära och kära ikväll så vet jag verkligen inte vad jag ska hitta på. Har precis varit på CenterSyd men Annika och hennes mamma. Inne på Cubus hittade jag och Annika en massa fynd, härliga linnen som man bara ville handla med sig hem. Bytade kjolen och handlade istället hem en deodorant, den luktar sommar och en tvål till mammsen. Annikas mamma höll sig inne på Stadium under hela besöket på Centan. Hon skulle handla träningskläder och det blev en massa. Även jag fyndade ett linne som jag ser framemot att få bära på afron. 
Letade efter både roug och läppglans men inget föll i smaken. Ska istället hem till Annika sen och kolla i oriflame katalogen.
Ikväll blir det melodifestival, antagligen hemma hos Ola. Hoppas på att Johan hänger med :)

image178

Hjärtan

image177
För ett tag sedan köpte jag strumpbyxor med prickigt mönster, kände att det kunde vara lite kul. Topshop har faktist dessa söta strumbyxor med hjärtan! Perfekt när man vill vara lite söt eller känner för att klä upp sig. Mina prickiga kan man ha till vardags och sen när helgen kommer dras kanske dessa på. Det duma är att jag alltid lyckas ta isönder alla mina strumpbyxor eftern ungefär en gångs användning. Men vi får se, ska antagligen bege mig in till lund idag för lite shopping. Strumpbyxor behöver man alltid.

Helgmys

image176

♥ Diadem Forever 21

Nu är det helg och det ska verkligen njutas. Har jobbat idag från sju till två, jätte mysigt och kul. Alltid lika trevligt när folk springer omkring nakna. Eller vad säger ni? När jag kom hem (övnings) körde jag mammi och pappi till BurlövsCenter för att handla hem lite saker. Jag köpte hem en kjol, som jag inte förstår varför jag köpte och väl inne i matbutiken så blev det såklart en Cosmopolitan, en påskmust och till sist ett klargjort påskägg fyllt av massa goda saker. Riktig lyx! Slapp plocka ihopa alla saker som man vill ha i ett ägg. Jag är så nöjd så.
Något jag inte är nöjd med är färgen som min pappi har målat i vår hall, den är verkligen gul och jag började nästan gråta när jag kom hem. Desutom var han hos frisören idag och hon fick för sig att göra lite förändring, så hon har dragit allt hans hår bak. Åå, det är så fult. Tycker det går lite utför för honom. Nä, men han får skärpa sig.
Nu ikväll ska jag, johan, annika, sandra, ola och hans kompis patrik ut och äta på restaurant i Lund, det ska bli jätte mysigt. Efter åker vi hem för att spela spel hela kvällen. Helgmys för hela slanten plus, jag är ledig imån.

Ha en skön helg!

GodKväll

Jag tänkte vara duktig denna kväll genom att gå en runda men har så mycket annat som måste göras och vädret är verkligen inte det roligaste, mörkt och grått är det där ute. Men vi får se, ska göra ett teoriprov och städa undan lite på mitt rum, sen får vi se hur det blir.
Jag vill helst av allt bara gå och lägga mig, sova tills min klocka ringer imån halv sju. Min torsdag kommer vara fruktansvärd. Har tagit på mig att jag ska jobba från sju till två och direkt efter så ska jag till praktiken för att vara där till halv nio. Snacka om att vara sleden klockan nio imorgon kväll.
Har inte så mycket att skriva om, livet rullar på som vanligt.

Ha en skön kväll!

Axelväska

image175

En lagom stor/liten väska behöver jag verkligen, en som man bara kan slänga över axlen när man är ute och shoppar. Den saknas verkligen här hemma. Denna är från Memes, skulle passat mig mycket bra. Sött mönster, modelen är kanon bra och den passar bra nu framot våren/sommaren. Me like!

citroner är gula
ärtor är gröna
mitt hjärta är rött

Huller om buller

Jag har sovit konstigt innat, vänt mig fram och tillbaka säkert tusen gånger. Kollade på The perfekt man igår hemma hos Annika och den var bra, men var som dom andra typiska Americanska filmerna. Mycket kärlek och man önskar man själv var med i filmen. Satt i Annikas säng och tuggade på kexchoklad, kliade på ryggen och hade mycket mysigt. Ändå så saknade jag att ha en pojkvän vid min sida. Önskar att allt var bra, så att vi kunde gå och äta på Max, kolla på film tillammans, kanske bio, men mest av allt så vill jag känna mig älskad.

Aaja, nu är det ny vecka och hoppas på det bästa. Solig måndag, himlen är verkligen blå. Jag får speciella känslor. Jag ska ta en promenad snart, ska försöka ta mig upp till mammis jobb för att bjuda henne lunch, det är hennes födelsedag idag. Efter det ska jag försöka hinne upp till farmor, kolla hur det går för henne, sen är det körlektion 14.20 och sedan ska jag försöka städa lite här hemma. Sedan är dagen nästan slut.

Den du älskar

En männska är en människa, ett liv, en person som känner något. Något värdefullt. Ta tillvara på det du har, älska och visa vem personen är. Imorgon är en anna dag, vem vet vad som händer då? Det är dax, leken är över.

Minns första gångerna, veckorna, månaderna och åren.
Det är nu, ta tillvara på de. Det är lätt att glöma, men försök. Alla har vi känslor.

Ps. Inga ord

Sunday

image174
Den rosa färgen får mig att länga till sommaren, kjolen är ljuvlig och jag vill ha.
♥ Vit blus H&M
♥ Silvriga örhängen H&M
♥ Kjol Branten
♥ Väska Topshop
♥ Balerinas H&M

GodKväll

Hallåå
Hela eftermiddagen har spenderats på Nova med min kära moder. Dom har varit i helsingborg/helsingör över helgen och kom hem idag. Har varit riktigt skönt att vara själv hemma, fått sova i en stor säng, även om vi var tre som delade på den. Jag kände iallafall att jag behövde komma iväg på en liten shoppingtur och modern sa inte nej. Så skönt det var att bara hon och jag gick där! Första stoppet var Insperation och om Monna jobbar så blir det som vanligt en del saker som följer med hem, alltid lika roligt. Presenter köptes så nu behöver jag inte tänka mer på det. Nya krukor till köket, såna man har kryddor i. Moren fyndade en kjol på Kappahl och jag hittade min bal-behå på Twilfitt. Sprang in på H&M för att hitta en skjorta, men ikke hade dom den där. Nöjd är jag iallafall. Hoppas på en liten tur med pappi imån innan jag ska köra på körskolan, vi måste hitta en brevlåda och så ska det handlas blommor.

Har precis ätit en underbart god middag, den innehöll grillad kyckling och pommes. Kan nog inte bli bättre. Nu ska jag plugga lite teori, kanske träffa töserna anars så blir det sängen tidigt idag, behöver sova.

Ha en underbar söndagskväll!

image173
Sagaform, en sådan ska min mammi få fast i en annan färg. Hon fyller år imån.

Klippning imån

image172

Äntligen så ska jag klippa mig. Ska upp till salongen imån för att Linn ska göra mig fin. Är tänkt att jag ska klippa av allt det slitna och sen ska utväxten fixas. Funderar på att sätta en roliga slinga nånstans, en lite mörkare. Känner att jag vill göra mig vårfin. Kan ju säga att jag verkligen behöver klippa mina toppar, lite finslipning. Volym vill jag ha.

Onsdag

image170
♥ Svart, ribbat linne TopShop
♥ Klänning MQ
♥ Strumpbyxor H&M

Rask är hemma, jag är glad!

Ljusare tider

För var dag som går så närmar vi oss sommaren mer och mer. Det är till och med ljust på mogonen kl 7 och när jag vaknar blir jag fyld av energi. När jag har praktik så får jag gå upp redan vid halv sex och bara att veta att solen snart går upp gör mig pigg och snart så slutar praktiken vilket gör att jag kan sova en timme längre och vakna upp tillsammans med solen.
Idag är jag ledig, men hade bestämt möte med Lena redan vid 10. Gäsp. Så det var bara att skutta upp från sängen vid klockan 08 för att sedan börja göra sig iordning. Nu är jag hemma och resten av dagen kommer att spenderas här vid datorn. Jag ska plugga och senare ikväll så kommer Johan hit. Ska ta en timmes tupplur nu. Så skönt!


Tisdag

Nu ska jag snart iväg och träffa Annika och kanske Annika, vi ska mysa, vilket innebär shopping på ica sedan hemfär till GossipGirl. Det är kolsvart ute, jag ser faktist ingenting och det känns som att det är minusgrader. Vinterkläderna får tas på, vantar och mössa. Önskar det var sommar nu!

Hoppas ni får en skönt tisdagskväll! 

Lek

image169
Åh nej vad jag vill handla en massa. skulle bara vilja åka in till stan och handla allt jag vill ha. Men måste tänka på att det är klippnig på torsdag och sen är det utgång på fredag.
♥ Brunt linne H&M
♥ Silverhalsband H&M
♥ Kofta Topshop
♥ Vita shorts La Redoute

Småväskor

image168
Igår var jag på Nova med Annika * två och jag köpte den första väskan. Idag när jag kollade in på H&Ms hemsida så hittade jag en massa annat fint, jag vill ha allt. Hur många söta väskor som helst. Så idag blir det en tur inom stan innan jag ska till praktiken.

Uppe med tuppen

Skulle man faktist kunna säga, stälde klockan på 10 för att jag och Annika * två skulle till Nova. Men ikke det var någon som ringde. Men nuså, så först hem till Fager för att se på hennes nya rum.
Har faktist varit väldigt duktig nu under tiden jag väntat, jag har sprungit runt här i mitt hus tidigt en söndagsmorgon. Jag har sorterat tvätt, vilket inte är det lättaste. Allt ska tvättas med olika grader och jag hade blivit tokig om moren min inte hade funits till hjälp. Hur ska jag klara mig när jag inte har henne!? Men men, så småningom så ska det ner i tvättstugan för att tvättas.
Nu ska Johan väckas och sedan är det frukost. Nova och sen börjar jag jobba halv två.

Ha en bra dag!

Black top to toe

image167
Idag har jag tagit det hur lungt som helst, skulle egentligen vara på praktiken klockan 7 i morse, men jag har inte måt så bra. Så det har blivit att jag gått och småpulat här hemma. Klädslen blev såklart svart idag, trvis så bra i det. Svart klänning från Indiska, svart koft/klänning från H&M Trend, svarta srumpbyxor från H&M och örhängen från ÅsahjärtaNiklas. När jag drar till jobbet så får det bli svarta stövlar, det regnar ju ute. Svart från topp till tå.

Ha en underbar lördag