Stora sexförväntningar

Godmorgon sötnosar!
Inte orkat mig upp från sängen riktigt idag, men efter två sms och ett samtal så drog jag mig upp och gjorde frukost.
Jag är allt lite småseg i kroppen idag efter gårdagens handbollsträning. Jag och Diana tog oss ner igår för att äntligen sätta igång med tränandet. Självklart glömde jag mina shorts och fick träna i långbyxor vilket ledde till en otroligt svettig träning. Men det gick bra, känner att efter några gånger kommer jag förhoppningsvis vara i någerlunda form :) Det är kul med handboll!

Jag sitter här och klockan börjar närma sig halv tolv. Jag har druckit en kopp varmchoklad med mig själv här framför datorn för att jag trode att med lite choklad skulle jag allt bli pigg, men nejdå, nu sitter jag här och vill bara hoppa ner under mitt varma goa täcke. Tröttheten tog över istället, så nu blir det kanske lite tv tittande innan jag ska träffa tjejerna för lunch. Sen är det jobb halv fyra till halv nio och efter det kör jag raka vägen till Henrik för att mysa med honom det sista innan han åker till London i tre hela långa dagar. Kör honom vid halv fem på morgonen och sen börjar jag själv jobba sju på lördag morgon. Det blir tufft, men sen ska jag ock mamsen på bio på kvällen efter jag slutat och sen blir det förhoppningsvis partaj. Söndag blir det jobb och vila. Det kommer bli hur bra som helst.

Varför är det alltid något?
Handlar det inte om mandomen är det någon som inte tycker som jag tycker. Men det är ju självklart bra att det är något, tänk om det inte fanns problem, vad skulle vi då leva för? Men det skulle faktist vara skönt om allt var perfekt en dag. Medan jag sitter här och försöker bli pigg så börjar jag fundera över sexförväntningar. Vi alla vet ju att vi inte kan förvänta oss perfektion, men ändå så är det så mycket snack om just denna biten. Det blir alldrig som man tänkt sig och det tycker jag är bra. Vi måste ju som sagt ha något att prata om :) Själv så bryr jag mig inte så mycket, jag bryr mig mest om mitt dejtande som för tillfället inte kan gå bättre. Jag bara älskar det första steget då man verkligen dejtar, fikar, äter middag och hyr film. Jag är bara 19 och sex är inte det viktiga för mig. Det viktiga för mig är att han är rätt, men när jag är tretio och inte hittta någon, då kan man ju börja fundera. Men det är då de.
Jag tycker faktist att det är bra att det alltid är något! Njut av livet!

Camilla kusin, här är du honom :)