Morgonstund

Åå, så skönt jag sov inatt och det behövdes verkligen. Ville verkligen inte stiga upp ur min sköna säng. Det känns att det är semestertider, där är lixom mindre måsten och man tar dagen som den kommer mestadels, förutom när jag jobbar då. Det har faktist varit rätt mycket jobb nu i början och denna dagen är min första lediga dag, så det ska njutas.

Nu sitter jag här vid datorn och väntar på att jag ska ta mig iväg till affären för att köpa kex. Tiden ändrades till 1 så nu kan jag ta det hur lungt som helst. Skönt!
Är lite små seg idag, gäspar lite då och då, förstår inte varför eftersom att jag sovit så gott..
Behövde kanske lite mer sömn, men det tar vi igen senare idag :) Det tar på en att jobba med dom gamla, ibland vill jag bara skrika åt dom, men det gäller att ha tålamod..

Vad ska ni hitta på idag i detta små sega väder?
För mig blir det utflykt med johan och sen blir det kanske lite träning om jag har piggnar till..

Puss!


E DU UPPE?


Godmorgon på er!
Måndag igen, shit vad tiden går snabbt! Och är det någon som kan svara på vart solen har tagit vägen? Orka med en regnig seg sommar till. Fast det är i och för sig lite sol som tittar fram idag :)
Hu! Ska snart sätta mig ner och kolla ett SATC avsnitt, klä på mig och fixa mig för att sedan möta upp johan på stationen mot helsingborg lite innan tolv, så nu ska det laddas..

Vad hittar ni på idag?

Jag är kär i bilden ovan, vi är så snygga och vi ska aldrig lämna varandra :)

Babbel

Nu är jag hemma efter att ha jobbat i ungefär fem timmar, ingen lunch eller fika blev det utan det var full rulle hela kvällen..
Men jag är riktigt glad över att jag har ett jobb, ska sluta klaga!

Nu ska jag snart äta mitt äpple och sen blir det mys med mamsen och papsen i soffan där nere.
Är helt slut, och jag är verkligen ledig imårgon. Jag ska sova. Sen jobbar jag tisdag till fredag denna veckan, så helgen är fri. På torsdag är det även kalas för mormor, vilket ska bli värligt kul/mysigt, ja älskar min släkt.
Den kommer helt änkelt att bli en bra vecka. johan ska föresten överraska mig imårgon, det ända jg har fått reda på är att jag ska ha med mig kex av något slag och sen ska jag vara på parongen mot helsingborg klockan 12. Spännande! Och jag är faktist värd lite överraskningar :)

Har ni några roliga planer denna veckan?
Jag längtar tills lördag, Det kommer bli sjukt sjukt roligt att dels partaja, men mest att få träffa alla tjejerna. Saknar dom!

Skön söndag med mys som nästa punkt på schemat..


Puss


Nu måste jag gå och lägga mig en stund innan jobbet..
Jag är förövrigt riktigt sugen på att baka någåt eller att laga något riktigt gott som jag kan ha med mig ikväll till middag :)
Nu ska jag in till sängen och verkligen sova en timme. Hade som sagt bara velat ligga hemma och kollat på film hela långa dagen ut.

Puss

Puss

TOODAYS

Godmorgon världen..
Nu är jag uppe och är nyduschad, sitter med hårinpackning i håret och är otroligt seg, tänk att bara få ligga hemma i soffan heladagen och bara kolla på film!
Så himlans skööönt!!
Men icke, får klar mig ändå, det är trots allt bara några timmar på jobbet, så det ska säkerligen gå bra :)

Vad ska ni göra idag?


Helgfirande!

Nu är jag hemma efter en dags arbete, det började med att jag försov mig och kom 20 minuter sent, men lika välkomen var jag ändå. Det är kul när folk uppskatar en :) Har även varit en vända på Nova med min käraste Annika och där hittade jag en kjol som jag ska använda ikväll när vi ska fira josse som fyller 18 imårgon. Grattis i förskott gullet!
Ska klä på mig nu och sen tar vi tåget klockan 7, ska hinna inom en afär för att köpa balonger också. Brottombrottom..

haha

Vad gör ni denna helg?

Puss


Arbetslivet börjar

Godmorgon!
Eller ja fy fn vilken morgon, jag är så trött..
Vaknade när Johans syster gick upp och kunde verkligen inte somna om, nu när jag behöver sova och allt.
Jag har suttit uppe nu ungefär en timme och bara kollat på resor till både mig och Johan, familjen+famSandberg och till töserna :)
hu, men kul är de!
Nu sitter jag och smaskar frukost och känner mig väldigt nöjd. Känner mig snäll som ger gott om plats till Johan i sängen. Natten har varit väldigt varm, vilket har gjort att jag inte fått någon ro, så det får bli lite små sov stunder senare idag.

Måndag igen, en lång vecka då jag börjar jobba ordentligt imån, här vankas inget sommarlov iheller! Längtar till helgen då jag är ledig!
Jisses vad skönt det ska bli, vill hitta på något roligt då :)

Glad midsommar

Godmorgon på er! Vill önska alla en underbar midsommar!
Nyduschad och står och provar kläder inför kvällens firande.
Det blir min nya gul-blommiga klänning från Veromoda, vita klackaskor och en vit kofta på det..
Midsommar ska ju ändån vara lite finare än vanligt.
Fast får ha något annat på mig nu på dagen när jag ska jobba, annars kanske klänningen hinner bli nerskitad innan jag äns är framme på festen och det är inte heler så frächt att ha samma eftersom att jag jobbar med gamla människor.

Ska ni hitta på ikväll?
Blir det något skoj?


Puss

REA!

Godmorgon!
Dags att dra på sig kläderna snart! Det blir jordgubbsplockning med faster och farmor nu på förmiddagen :)
Ser ut att bli sidådär väder idag, regnet kommer säkerligen att ösa ner mitt i plockningen, men det kan vara mysigt det med.
Nåja..
Nu är det snart helg igen, hänger ni med? Helt galet vad snabbt det går! Jag tog ju precis studenten!!
Right now lyssnar jag på the voice, fy fasiken vad gryma dom är där, haha dom förgyller min morgon thats for sure!

Vad ska man ha på sig när man ska plocka jordgubbar?
Mjukis, shorts?

Det är föresten mycket rea ute i affärerna nu, Din sko har tydligen 50%, sen vet jag inet riktigt hur mycket dom andra har. Saken är att jag inte hittat något, bara en massa skit dom säljer ut, inget för mig.
Jag är iochförsig inte den som står och pressar framför dörarna för att komma in först iheller, så säkerligen har lla andra varit före mig och köpt alla godbitarna.
Har du fyndat något på rean?

Nu ska jag ner till faster och farmor som kollar på bilder från maddes 20 års fest, min bal och även studenten :)
När jag kommer hem blir det duschen för att ta bort bajbioljan som jag to i igår. I Cosmo stog det att om man ville bevara en "weetlock" så skulle man krama in lite olja efter man gått ut ur duschen. Snacka om fettigt hår idag. Men det är sånt man får ta när man ska testa :)


Give it to me mamma


Ojoj ojj tror bestämt att jag ska ta och beställa hem en sånhär klänning också..
Tänk vad snyggt med ett par höga svarta pumps och liten svart kuvertväska.
Give me Give me Give me!!

Känner mig så trött trots en massa sömn inatt och jag har umgåts med vänner hela dagen. Men solen skiner, och att veta att det snart är fotbollsmatch gör mig genast på bra humör. Vi ska antagligen åka in till malmö och kolla på matchen där, det ska bli riktigt kul!

MORNING!

Godmorgon :)
Hoppas allt är bra med er idag..
lite småseg idag men ska träffa fina Camilla idag, så det är bara att släpa sig ut och göra sig pigg! Idag måste bli en bättre dag.

Ska ni jobba, vara lediga idag?


Puss

Miu Miu Miu

Inga tips om hur jag skulle kunna muntra upp johan!
Jag och Annika var på kära apoteket innan vi körde ut till Diana, hittade riktigt goda tugomi och en salva till fötterna så att dom kan bli mjuka och fina..
Att fynda saker är riktigt kul!!

Klarar inte av att bara ligga hemma och sega så som jag gjort domhär två senaste dagarna, jag vill (ro det eller ej) börja jobba nu ordentligt och tjäna in pengar, komma in i ett mer vardagligt liv. Anars sitter jag bara hemma och segar framför tv:n och blir så sjukt trött.

Idag skulle jag förövrigt vilja köpa denna läckra klänning från Asos, lite MiuMiu stuk.
ledig och avslappnad men sådär riktigt läcker!!
Nu ska jag snart dra mig in till sängen, det är okej va? Det ska bli en heldag med töserna imån och det är jag som kör. Men vart ska jag?

SVINTRÖTT

Godmorgon! Eller godnatt :)
Vad gör jag uppe kan man undra?
Vaknade hemma hos Johan av att hans alarm gick igång, klockan var 9 och han hade fått för sig att han skulle träna innan vi cyklade till vårdcentralen. Någon träning blev det dock inte, men däremot en lång frukost.
Johans öga är inflamerat och det vill tydligen inte släppa, idag var det blodprov och det gick snabbt, men jag undrar när skiten ska lämna honom. Drats med det nu snart i ett år och både mage och dubbelhaka har börjat kolla fram nu efter kortisintabbleterna. Komigen mannen!!

Har ni några tips om hur man kan pigga upp sin pojkvänn? Vill göra honom glad på något sätt, få honom att tänka på annat..

Johan skulle raka sig igår och fick upp lite små roliga figurer..

Puss på er!

Studentbild


Studentbild från i fredags då vi gick ut..
Alla vi härliga tjejer och killar från Consensum
Såså kul :)

SJUKT TRÖTT

Hela kroppen strejkar järnet idag, jag är så sjukt trött :(
Fy så trist! det är ju nu man ska vara pigg och glad över att ha slutat skolan..

Bild från balen, cheers me up!

Godmorgon

Godmorgon på er! Är lite små seg idag, men det känns skönt att gå in i en ny vecka som nybliven student och jag har så mycket att se fram emot. Idag ska det bland annat storstädas på rumet mitt, allt ska tvättas, för det behövs verkligen. Kanske inte så mycket att se fram emot :) Men det kommer kännas så skönt när det är klart! Idag eller imorgon ska jag börja med min feta garderob som jag inte får in något mer i, det ska bli fint och ordningssamt. Jag lovar att jag ska lägga upp bilder om jag lyckas med min storstädning!

Nu blir det snart min dagliga promenad som jag ska sätta in som en rutin i min vardag, sedan hoppas jag på en fullspäkad dag.

Puss♥


Sunny day

ojoj.
Silken dag det blev igår :)
Berättar mer om den sen.
Solen försöker att titta fram och förhoppningsvis så kommer den fram helt under dagens gång! Jag hålle tummarna! Nu startar jag dagen med en powerwolk!
Det blir antagligen en liten rundtur/utflyckt med antingen Annika eller Johan idag
:)
Dumma hals har börjat göra ont.
Hoppas ni får en underbar söndag och att solen nu kommer fram!

Sommaroutfit


Idag när jag ska på student så hade jag mer än gärna gått omkring i denhär outfiten. Klänningen är från Forever21 och jag bara älskar den. Menmen man kan inte få allt..
Nu ska jag städa klart på rumet och sedan bär det av till Ida :)

Glitzy.se


Jag är så sugen på att klicka hem detta goa linne från Glitzy.se
Hade säkerligen använts flitigt nu i sommar, behöver fler roliga linnen med tryck på..
Nu ska jag sova i en timme, är helt slut i hela kroppen och ikväll är det ös igen + att jag tar ju studenten imån, då måste man vara pigg och glad.

TRÖTT!


Mooorning på er!
Oj vad trött jag är. Nu lämna in papper inför sommarjobbet, har även fått jobb en vecka extra vilket är kanonbra!
Zzzzzz

Igår var det Annikas och många andras student, fy fan vad hon är bra :)

3 DAYS TO TANGO!

3 days to tango!
Hade inte ställt klockan på någon speciell tid idag, utan jag kände att jag behövde sova ut, men istället vaknar ju upp redan vid tio och kan inte somna om..
Börjar bli lite små stressad nu inför min egen student, har varken kofta eller skor. Men rumet är däremot städat :)
Får allt bli en promenad nu så att jag kan lugna ner mig lite och efter det ska det förberedas en massa..
Åh det ska bli så skönt att ta studenten, äntligen sluta tänka!
Men innan min egen väntar en hel lång vecka med en massa roligheter. Det är studenter var dag och jag kan ju bara säga att några kilo kommer läggas på. Maaat!
Ni fattar, men vad ska jag ha på mig på allt firande? Heeelp!

Nej ut på en promenad var det nu!
Godmorgon på er! Idag är det en typisk svensk sommar..

Honey, you are so sexi!!

Off!


Lomma

Sådär..
Solen skiner för fullt och enligt väderkartan blir det strålande solsken hela långa dagen, idag med. Synd är bara att jag inte hinner ut till stranden..
Nu drar jag mig ut på balkongen för lite stek!
Puss

TO THE BEAACH

Godmorgon!
Vet ni vad? Jag är ledig idag, inget jobb och jag önskar att jag hade haft tid för stranden men det ska handlas och sen har Maja 4 års kalas idag..
Det kommer bli en heeelt underbar dag!
Gårdagen blev super trevlig, men slutade tidigt i säng för alla var rent sega, haha! Vi satt på Fellini och drack några cider och hade mycket trevligt snack :)
Nu som sagt byta om och ge sig iväg!
Vad ska ni hitta på idag?

GÖÖÖLS!!!

Hoomie

Hemma, trött och väntar på att få en nice kväll med töserna :)
Det kommer bli skoj!
Ska fixa ihopa det sista nu, sen drar jag till tåget.

Annika tar sig ett dopp i hamnen, det var för kalt för mig, men snart så ska även jag ta mig ner för trappan. I sommar kommer jag typ bo ute i deras hus ute i barsebäck. Vilken sommar det kommer att bli. Jag längtar!
Puss

Balens heting


Mat!!
Puss

Bal


Diana och Stoffe på balen :) Dom var riktigt fina. Önskar att jag också hade haft min Johan med.

GODMORGON!!

Godmorgon!!
Uppe tidigt på en lördag?
Kanske de, bros ju på hur man ser de :)
Ska ut och gå en runda, fixa frukost och göra mig iordning innan vi tjejer drar iväg, bättre att vara uppe i tid tycker jag, då hinner man med det som ska göras!
Hoppas ni vovit gott! Det är lördag och det ska njutas.

Söta Sandra på hennes bal :) Riktigt läcker!!

Isnt it (she) lovely?

image278
Bjussar på en vacker bild till er såhär på förmiddagen..
Ur min älskade casmo tidning.
Önskar att dom slappa sköna kläderna satt på mig, eller åtminstone hängde i min garderob..
Isnt it (she) lovely?
Nu ska jag ringa Sofia och sen bär det av till Lomma, kanske hinner med en lite promenadare innan jag sticker.

Ha en trevlig onsdag gööls :)

Gymnasieskolans-sista slit är gjort

Min sista inlämning blev kanonbra och jag känner mig riktigt nöjd med alla mina insatser under gymnasietiden :) Det är bara galet vad fort allt har gott, jag har inte hunit med ordentligt.
Nu sitter jag med min fina uppsättning inför balen, Martina lyckades verkligen! Ska bara chilla lite nu och sen ska jag sminka mig vid 1-2, klockan 3 kör vi till Johanna för att förfesta med dom andra tjejerna. Fy fan vad kul det ska bli! Fy, detta är verkligen dom sista veckorna jag har kvar i mitt barnliv, eller jag kommer ju självklart leva vidare med mitt barsliga ja, men jag menar att nu får jag verkligen at tag i allt, jobb och pengar. Galet! Men ändå så jävla skönt!
image276image277
Här har ni föresten blider på hur håret blev, jag känner mig riktigt vacker..
Kom till Gran klockan 17.00 så får ni se the dress ;)

Redan morgon?

Godmorgon!
Oj vad trött jag är!
Som alltid, menmen. Bara att släppa sig upp, ni ska jag snart iväg för att fixa med balfrisyren, Martina ska mixtra till en flätta och jag vet att det kommer bli bra. Jag har helatiden sagt att jag inte vill att det ska vara för mycket, så en fläta i luggen blir kanonbra. 
Har tängt mig något sånhär.. 
image275
Hon är riktigt läcker den där elin lanto, men jag vet inte om jag ska ha det nersläppta eller uppsatta.
Det återstår att se..

H&M goes strand

image273
image274
H&Ms strandgerderob 2008 är ljuvlig, jag vill haa nuu!
Gårdagen var riktigt lyckad, jag hade sjukt kul :) Im the dancemaster!!
Nu väntar jag på att Johan ska svara och sen på att rask ska ringa när hon kommit hem, då drar vi och badar. Hamnen frestar något fruktansvät. Jag och Annika pratade gamla minnen därifrån igår. Vi kunde vara i vattnet hur längesom helt, medens rask fick springa upp på grund av att hennes läppar var blåa som blåbär. Kul var det även under trappan där vi gjorde kullerbyttor, vi hoppade från räket.. fast jag var lite rädd. Nä det var goa tider, hoppas på några kullerbyttor idag igen.

:)

Godmorgon förresten!