Här är det kalt

Hmm. Igår var det ruskväder, kalt och det var verkligen äkta höst. Idag samma ruskväder, kalt och det har blåst? Jag tycker nog att vädret ska lugna ner sig lite! Det är klart att det är mysigt med känslan, men man vågar knapptgåut!

Igår vad det meningen att jag skulle leka med Snaffe och Sandra men filmkväll frestade inte mig så jag slog en pling till Diana. Jag fick hänga med dom till en "fest" som faktist var helt okej, början var seg men efter ett tag så blev jag mer bekväm och kunde vara mig själv. Vi gick vidare till min kusin som hade 20 års fest. Efter en ja, konstig men endå rolig kväll så drog jag och johan oss hemåt, kvällen avslutades tillslut hemma hos mig där vi båda somnade som stockar. Idag så har vi inte gjort så mycke, sov länge ända till 1 och efter det så har jag/vi bara gått runt i pjamas och raggsockar. Vi har kollat på film och ätit godsaker.

Önskar jag fick stanna i sängen

Idag är en sån dag då jag bara skulle kunna ligga i sängen hur länge som helst, bara få sova och ha johan brevid mig. Skulle vilja gå runt i pjamas och tofflor hela dagen. Men de går ju inte, finns så mycke man ska göra. Var precis på Nova och jag säger bara kaos! När jag körde in på området så kände jag bara neej, fast på ett sätt jippi. Det är ju alltid roligt att handla! Men det blev inget för mig, tekannan som jag ville ha hade inte kommit in så det fick bli lite kexchoklad som tröst.
Just nu känner jag bara för att kolla på film och äta godis. Men som sakt har en del att göra och funderar på om jag ska ta mig ut i ruskvädret för att få dagens motion. Efter det ska jag iallafall duscha och mysa här inne och ikväll hoppas jag på att få leka lite med Sandra och Snaffe. Det tycker jag låter bra!
Tröjan köpte jag igår när vi var på fields och den är från h&m.

Vad gör ni idag?

image59

image60

Jag lever och njuter

Jag lever. Bloggen är lite små seg, har kommit av mig lite och vet inte riktigt vad jag ska skriva om men imån ska jag försöka att klämma in något trevligt! Det är ju fredag idag och det ska hittas på en del trevliga saker! Jag och tjejerna ska ut på en liten "rodtripp" nu när Ida har tagit körkort. Vi måste ju testa på henne också, så vi har tänkt att köra över bron till "Filds" för där är nattöppet idag till kl 12 och Annika jobbar på BikBok. Ska bli spänande dels för att Ida ska köra, det är mörkt ute, jag har aldrig varit på Filds och har aldrig gjort en sånhär tripp. Aa! Mer får ni höra imån. Underbart!

and i love it.

Idag ska jag hitta något till johan, funderar på en halsduk. Det är ju alltid bra att ha. En lila!? Eller så ska jag försöka att hitta såna vantar som sitter ihopa, så att man kan hålla handen men att man endå blir varm. Svårt att förklara ;D

Höstlista

Det finns så mycket jag vill ha nu i höst, var tex på Ikea idag och hittade hur mycket som helst. Jag ska göra en liten lista över vad jag vill ha! Men som sakt detta är vad jag vill ha, så allt kommer inte att inhandlas, men en del saker måste jag bara ha. Ni som kollar kan ju inspereras och själv ska jag fortsätta att drömma.

Ett par skinnhandskar, helst i gult men svart går också bra. Kanske långa, men ska prova först.
En lite kortare skinnkjol. Inte för att jag passar i de, men det hade varit roligt att ha en.
En vägglampa.
Pälsjacka (fusk)
Växter och krukor till mitt rum. Vill ha en kruka med gröna blommor på.
Örhängen
Koftor
En A-linjeformad jacka som jag kan ha nu på hösten
Vill ha en massa nytt till mitt rum.

image57

Ju fler desto bättre

Svart långskjorta
Klickade in på Brantens sida där dom har hur mycke snygga kläder som helst, så snygga att man inte kan välja vad man vill ha! Nackdelen med kläderna är att dom är lite för dyra för min ekonomi, så jag får fortsätta att dröma. Jag vill ha typ allt, men om jag fick välja en sak så hade jag nog tagit dena långa sjortkläningen som är från Ann-Sofie Back.
Jag har kommit fram till vad jag och johan ska göra imån. Vi ska fotografera en massa, för vi har faktist inte många bilder på oss tillsammans. Det ska vara allt möjligt, typ när vi äter, går och pussas, haha! det kommer bli kul :) Alltid kul att ha bilder att kunna kolla tillbaka på, ger en skratt, glädje och en fruktansvärd lycka.
Ps. johans öga kommer att bli bra. Jag är glad

Onsdag

image56

Temat för min blogg idag är vad jag vill ha. både kläder och smycken som piffar upp ens dag.
Det som är i rosa kommer från Indiska, resten är från H&M.

Har ju fått min lön idag så snart ska jag vel ut och shoppa som en riktig galning. Har längtat så efter att bara få kunna ta det man vill ha och verkligen känna sig lycklig. Hoppas mina skinnis finns kvar, för dom ska jag verkligen ha. Så skönt det ska bli!

jag är så lyckligt lottad. jag har det bästa, familjen, släkt, vänner och så klart världens bästa johan. har det mesta som behövs för att vara lycklig. tacktacktack!
Längtar tills imån, det är en såndär härlig dag. slutar tidigt och ska leka med johan hela dagen, han ska sova här och det ska bli så skönt att få ha honom brevid sig när man vaknar ;D


Stickat

image55
Många stickade yter plagg som jag vill ha, det finns så mycke snygga/mysiga vantar, mössor, halsdukar och här är några olika varianter. Allt är från H&m förutom panbandet, så det är biliga grajor. En sak som är jobbigt när det gäller mig är att jag alltid är så varm, så egentligen behövs ingen mössa till mig.
Nu kommer snart johan hit, vi ska mysa en massa och kolla Idol.

Måndag

image54
Vit tröja H&M
Svart linne H&M
Gråa mjukisbrxor från skolan

Dagens klädsel inför dagens utgång med fru lindgren. När jag väl skulle ut så togs det på en tjocktröja och även ett par gympadojor.
Nu är det måndags kväll och jag är så fruktansvärt trött. Jag har fortfarande huvudvärken som jag haft heladagen. Ska dra mig in till sängen där jag ska knarka ner mig med några panodil, för att sedan somna gott.

Söndag

Nu har jag, johan, linda och johans mamma varit på konsum. Dåligt utbud på godiset och jag riktar detta till dig camilla rask, jag hoppas du ska föra detta klagomål vidare. Men något blev de, och det smackar riktigt gott! Johan har precis "friat" till mig genom att sätta en godisnapp på mitt högra finger..så ja, jag vet inte hur jag ska ta dethär, är helt chokad. Nejnej, vi leker bara. Leka ska man göra så länge men kan!

Vi har även börjat prata lite smått om balen. Jag vill verkligen gå med johan och ska göra allt för att det ska gå.

image53

Lördag

image52
Vitt linne H&M
Gråmelerad tunika H&M
Kofta Lindex
Byxor Replay
Stövlar Din sko

Nu ska jag gå in och lägga mig, sängen ropar på mig. Önskar bara att johan var här och höl om mig.

Girls just wanna have fun

image48image50
image51
Idag blir det en riktig tjejlördag! Har precis varit ute på en shoppingtur med annika, vi var på nova och annika verkligen storhandlade. Jag hittade mycke, men pengarna räcker inte till. Dom gula skinhandskarna som jag ville ha är funna. Aa, dom ska jag ha! Sen blev jag väldigt hungrig så vi drog oss bort mot Macedonkan, men kön där var inget för oss så vi drog oss bort mot AG. Vägen dit var väldigt händelserik eller vad säger du annika? haha! Vi införskaffade oss vars en bagge, jag hade stora förväntningar på den, men fy vad den inte var god. Sen ikväll ska jag spendera min tid hemma hos fru lindgren, som ska laga mat till mig, rask, snaffe och sandra. Har hört ett rykte om att det kommer bli en rejäl middag. Det ska verkligen bli jätte roligt, längesedan jag lekte med sandra och snaffe. Senare efter middagen är det tänkt att vi ska börja kolla på SATC-boxen, som jag har längtat efter de! Till detta hoppas jag på en massa god dricka och godigodi saker att snaska på. Är riktigt sugen på att bara dricka en kopp te och mysa som in i bomben. Får se om jag cyklar ner till konsum och handlar med mig något gott. Ska bli supermysigt och det är precis vad jag behöver!

Vad gör ni idag?

Fredag

image46
Gråmelerad tröja som kläning H&M
Vitt linne H&M
Mönsterstickade strumpbyxor H&M
Ute mina svarta stövlar och my skini

Mina nya kläder från H&M.
Nej jag har inte städat på mitt rum på jätte länge, jag kör med att slänga det i soffan eller att slänga det i högar än så länge. Jag vet ju inte vart jag ska lägga alla mina saker, garderoben är isönder. Så vad ska jag göra?



längtan

har varit konstant trött nu ända sedan början av veckan så en helg kommer verkligen vara underbart, jag ska sovasova och sova. Blir mycke vila hela helgen. Ska på kalas ikväll, imån är det middag hemma hos ankis och på söndag ska jag leka med bejbi. ikväll ska jag kränga, älskar verkligen att träffa min släkt. vi har så roligt tillsammans och så är det 20 års partaj så det blir kanske extra roligt :) Härligt med fredag iallafall!

Trött

Dagen började med att jag vaknade i min säng och ville verkligen inte gå upp. det var lixom så varmt och skönt. men tillslut så drog jag mig upp. början var seg och när jag väl kommer till stationen så är tåget försenat, jippi! och jag hade typ prov hela dagen idag. men det löste sig, det blev bara 10 min senare. skolan var verkligen jätte tråkig idag, men fick ändå gjort provet och det känns som att det gick hyfsat bra. men nu är det bara helt tomt i hela mig, jag är helt slut.

ska snart dra mig in till sängen, men först väntar en dusch, lite städning på rumet och så ska johan ringa :) imorgon slutar jag tidigt! så efter skolan ska jag möta upp johan nånstans så ska vi hitta på något trevligt. ska hem till honom sen för att ha en helmysig kväll framför tv:n. får se vad som mer hittas på. jag längtar iallafall.

image43

SOV sova.

sova. skulle jag kanske göra det en stund?!
men ska jag sova i min säng eller där nere? ska jag ut och gå före eller efter?
aa! jag kan inte bestäma mig.

jaja. den första delen på dagen har varit hyfsat bra iallafall. johan skulle kommit kl 9 för att sova dom sista timarna med mig..men kom där någon johan? ikke! men bättre sent än aldrig, glad att du kom :)
jag och modern min lyckades iallafall att komma iväg ut till nova för att handla lite grajor. det är jo 30 och 18 års fest idag..
jag och johan ska ge fredrik blommor och ljus. så att han och louise kan mysa nu när hösten är här. bruna härliga ljus!
nu mitt i allt så kom jag på att det är verkligen sista året nu för mig, och då ska sista skolfotona tas. undra när dom ska tas? det är både tråkigt och roligt att ta såna foton, roligt för att man kanske klär upp sig och tråkigt för man blir aldrig bra. haha! nej, men jag har inte så jätte stor användning av de. mest mormor och farmor som vill ha de :D
jag har inte så jätte mycke roligt att skriva om, skriver mest för att hålla bloggandet igång.

nej, nu ska jag slita mig från datorn. mycke som händer ikväll, så måste vila upp mig lite.
johan, du är verkligen söt!

image41

hemma i det regniga vädret

                                                

image40

mina söta skolflickor, i skolan

jag sitter hemma och väntar på maten, det regnar ute.
är lite små trött och börjar få huvudvärk :/
orkar inte med att vara trött, så jag ska cykla till camilla direkt när jag ätit klart.
den damen kan alltid få mig på bra humör.
kvällen kommer tillbringas med en massa mys och godis.

Höstklädd

                                      
image39