Till marknaden

Nä, nu får semestern vara slut för denna omgången. Det händer en del nu i livet vilket gör att jag inte prioriterar att sitta här, men nu har det nog blivit dax att skriva av sig lite. Låta mina nära och kära få veta vad som egentligen händer.

Klockan var 06.30 och vi satte oss i den riktigt fula men mysiga volvon. Värmen är på, vi kör ut på motorvägen och då kommer låten, den låten som värkligen förgyllde min student. FOREVER! Han kollar på mig, tar min hand (min svettiga hand) håller den hårt och det kändes verkligen som att detta skulle kunna bli forever.

Jag var på fotboll igår, det var år och dagar sedan jag kollade på Mff. Det var kallt precis som faren min sa, men med värmande sälskap så släppte det mesta. Mff vann och jag blev bjuden på en hamburgare. Fast det var inte vilken hamburgare som helst, utan jag fick den utbytet mot att jag kom på fotbollsträning den 4 november. Haha, jag ska verkligen gå! Lina vi får ha lite mental uppvärming innan jag tar mig ut på grusplanen. Det är långkallingar som gäller då. Vet inte riktig vad som händer med handbollen, kanske ska träna idag, men det beror på om Diana är sugen. Jag kommer iallafall att få välj en utavdom. Att testa sig fram är nog rätt smart.

Jag ger mig in i marknaden nu, det finns många plus och minus, det kan tillochmed bli så att man går ut från marknaden tomhänt, med en livsgnista som är nere på noll. Men det väger över med plus, jag tror att denhär insatsen kan gå riktigt bra och att den kommer höja mig som person. När det gäller dejting så tycker jag att vi alla ska våga fortsätta att investera!

Jag ska föresten på arbetsintervju på måndag, ska klippa mig hos linn efter och ja, livet är riktigt bra nu.
I helgen är det redan helt uppbokat. Imorgon ska det bli party med tjejerna från klassen och det börjar med en mysig middag hemma hos Jenny my love som precis har fyllt år. På lördag ska vi ha det riktigt sjukt kul med fager som har kommit hem från arvidsjaur (kan inte stava), det blir party och helgen avslutas hemma hos fager då vi ska basta bada jacuzzi på söndag.



/E

Tisdag

Godmorgon gott folk!
Jag är uppe i tid.
Nu ska jag snart ta mig ner och äta lite frukost.
Idag är det mycket måsten på listan, ska städa, ringa samtal, träna och typ äta :) Men bättre att ha något att göra än att bara sitta hemma!
Vill prova på Styrkeyoga idag, ska försöka få med annika och emelie på de. Kul att prova på lite nya saker. Vem vet det blir kanske favorit syselsättningen sen.
Hoppas ni får en skön tisdag! För det är väl tisdag? känns lite sådär förvirande när man inte jobbar ordentligt, dagarna hänger lixom inte ihopa :)

Puss

Morning



Godmorgon rarings!
Idag är en regnig mysig dag, fast det är kallt. Mina mjukisbyxor är på och jag är ganska glad för det, faktist :)
Nu springer jag omkring i min lila tröja från Memes och käkar vaniljglass..
Måste nog vandra iväg till affären och köpa hem något gott att äta till frukost.
Vill ni se bilder från igår? :o)

Puss

Pengar

Jag säger bara en sak till er idag!
Mitt kort har kommit :)

Pengar

Jag säger bara en sak till er idag!
Mitt kort har kommit :)

Annika

Jag bara älskar domdär kvällarna när vi bara är vi :) Inget bestämt, inga måsten utan det är bara vi, trötta och flamsiga. jag älskar det! Annika har fått som en liten vana att gå inom coop efter hon jobbat klart. Där brukar hon fynda både det ena och det andra. Idag vara det bagueter. Haha! Så när vi väl var hemma hos frun blev det in med bullarna i ugnen. En kopp grönt te och kvällen var som en dröm. Efter lite goa bilder på facebook ville jag hem och fy fan vad kul man kan ha på den lilla biten hem till mig. Det har regnat idag och stora vattenpölar ligger vid gatornas kanter. Dom är jävolusiskt roliga att köra i. En ny hobby helt enkelt. Nästa gång det regnar ska jag defenitivt ringa till Annika.

Time to sleep!
Imorgon ska det tränas ja jävlar i de. Klockan ska ställas på nio.
Sovgott


Lyckan, är den uthållig?

Godmorgon :)
Nu är det snart jobb igen. Mår lite bättre idag, tack vara bland annat söm och en massa anat. Jag är faktist lycklig nu. Kolla så fin bok jag köpt till mina anteckningar. 10 kr på Tiger, rena rama fyndet! I eftermiddagr blir det som sagt jobb, börjar klockan två och slutar runt halv nio och då ska jag träffa diana. Hoppas på en massa prat och mys :)

Folk går på kasino av samma anledning som de går på blindate..
..de vill vinna jackpoten. Man måste ta en chans för att kunna vinna. Jag vill ha jackpoten! Så nu sätter jag igång med mitt spel :)


riktigt ful :D