All

image166

Skor till balen

image159
Jag har hittat ett par skor som skulle kunna passa bra till min balklänning. Den är lila, så vet inte om det ska vara svart eller silver. Men domhär ser iallafall perfekta ut, lagom hög klack och priset ska vi inta tala om. Dom är från H&M och skulle kunna vara kanon till både balen och sommaren.

Planering

Jag sitter här och funderar på hur jag ska göra nästa helg. Föräldrarna åker bort över helgen och det hade varit sjukt mysigt att ha tjejerna här hemma iallafall fredag till lördag. Så skönt att bara få ha allt för sig själv. Kankse laga nån riktigt god middag tillsammans, dra ut och sen bara komma hem här och prata hela natten lång. Vakna upp för att sedan åka in på en shoppingtur. Redigt nice!

Från det ena till det andra. Jag behöver rensa bort en massa i min garderob, där är så jukt mycke kläder som jag aldrig använder. Så ska ta mig en dusch nu, sen ska jag fota plaggen som jag kan tänka mig att lägga ut på Tradera.

Jag måste plugga!!

Torsdag

Nu ska jag snart dra på min promenadskläderna. Kusinen och jag ska ut i det härliga vädret. Ja för vi ska gå och prata en massa, vilket vi inte gjort på ett tag. Sedan ska jag hem för att skriva på mitt cv som jag håller på med just nu. Det är inte det lättaste! Förhoppningsvis blir det klart och då kör jag och papsen och lämnar det. Vill så gärna bli klar med allt så att jag bara kan tänka på Johan ikväll. Det blir lätt att man har en massa annats som stör en. Men idag ska det njutas!

Vad kan man ge till sin mor i födelsedagspresent?

Härliga klänning

image158
Denna härliga klänning hade jag så hemskt gärna velat ha. Problemet är att jag är kort, klänningen är lång. Men drömma kan jag! Kankse kan man sy om den på något sätt. Hade iallafall varit perfekt till sommaren, med barfota fötter.

Så underbar!

Så jag!

Memes

Just när jag skulle logga ut från msn så såg jag att där fanns ett oöppnat mejl. Glad blev jag eftersom att det var från Memes, affären i Lund. Fick ett erbjudande och hon tipsade om en del fina saker. Jag fasnade för dom söta klämmorna. Kanske ska ta mig in till Lund imån för att ta sig en titt. Änu mer att hinna med! Nattinatti

image157

Några timmars sömn

Nu ska jag snart hoppa ner i min varma sköna säng. Hoppas på att vara ordentligt utvilad och pigg imån. Ska försöka ta mig upp vid 10 för att börja plugga sedan väntas öveningskörning med pappsen och så ska jag träffa Johan senare mot kvällen. Jag lyckas alltid prega in en massa saker på mina lediga dagar, så lediga kan man inte kalla dom! Imån ska bli en bra dag, det har jag bestämt! Johan har faktist en överraskning till mig. De är inte ofta det händer, så ska bli extra spänande att få träffa honom. Ska kolla lite resor och förhoppningsvis så hittar vi något som passar just oss. Ska vi ha sällskap eller ej?

image156
Vill tillbaka

Mitt i veckan

Onsdag idag, redan. Förra veckan sa jag samma sak och det är faktist sjukt vad veckorna går snabbt. Denna dag är mitten på hela långa veckan. Har varit på praktiken mån, tis och ons, så det är kanske därför det gått snabbt. Jag trivs jätte bra på min plats, får se nya saker varje dag. Det är absolut inget jag tycker är jobbigt, tycker bara att det är kul att gå upp på morgonen för att gå till min "arbetsplats". Nu efter 3 dagars arbete så känner jag mig helt slut i kroppen, ska vara ledig imån så nu ska det njutas. Hoppas på en härlig torsdag.
Ska sova länge imån. Johan sov 15 timmar inatt så får se om jag kan klå de, jag tror iallafall det hade behövts, vila ut för att sedan vara pigg och glad under dagen då jag ska plugga och sedan träffa johan.

För fattiga

image148image149
Tisdag
Trots lönen så är jag fattig, kanske inte så fattigt så att jag inte kan leva mer, men jag kan inte handla dyra fina saker. Jag har därför letat upp lite billigare varianter. H&M har alltid bra saker, där hittar man alltid något. Det är faktist så att man behöver inte betala en massa tusenlappar för att se bra ut. Billigt är bra! Jag älskar att kunna handla och att ibland kunna unna sig något extra. Det viktigaste är ändå att man trivs.
♥ Svart kavaj H&M Trend
♥ Silverhalsband Asos

På Tradera

image146image147

Uppe är jag och har varit det sedan tio, sovit sedan elva i gårkväll men är endå lite små seg.
Nu ska jag snart åka in till praktiken, börjar halv två och slutar runt halv nio..
Jag lär inte bli piggare under dagen, är lite småsegt att jobba kväll. När jag kommer hem kommer jag somna medesamma.
Nu ska jag ner och laga till någon god middag till ikväll. 

Jag letade länge efter en härlig blommig sommarklänning, tillslut så hittade jag den på Tradera. Lite stor är den, men anars helt underbar!

 

Merinoull

Jag sat idag på praktiken, vi hade frukost och som vanligt läser jag Metro. Då ser jag bilden, bilden som får det att krypa i hela kroppen och jag vill bara hjälpa. Antar att dom flesta vet vad jag pratar om, det går helt enkelt inte att komma undan. Det handlar om den hemska behandlingen som fåren får stå ut med för att få den såkallade merinoullen. Kalla Fakta visade på tv igår hur illa fåren behandlas. SJUKT! Fyfan, jag kan inte förstår hur folk kan behandla en levande varelse på detta sett, det gör så ont i mig, att se och höra hur dom lider, borde inte det kännas fel.

Jag kommer vara extra noga nu med att kolla vad kläderna jag köper är gjorda av och hoppas att alla börjat tänka. Det måste bli ett slut på djurlidandet!

Kolla på tv4s hemsida. 

Egentid

Nu är det ca en och en halv timme tills Annika kommer och hämtar upp mig. Tiden har bara sprungit iväg och jag har varken hunnit med promenad eller pluggande. Jag skulle behöva fler sånahär dagar då man bara har tid för sig själv, får allting klart och när dagen är slut behöver man inte tänka på något anat än att man ska sova gott. Dom här dagarna är för få. Galet. Lovet har varit konstigt, har inte njutit och gjort såna grejor man ska passa på att göra. Imån börjar praktiken igen och hoppas på att få in lite rutiner, träning och pluggande. 

Jag är så trött, skulle bara vilja lägga mig i sängen och sova ända tills imon. Men snart kommer förhoppningsvis Johan hit och gör mig pigg, sedan bär det av till fru Lindgren som vill kolla på Saw filmera med mig. Kan kanske gå om jag får en stor godispåse med mig.

Ha en bra söndag

image145

Fram och tillbaka

Vädret går fram och tillbaka, det härliga vårvädret vill aldrig stanna mer än 1-2 dagar. Men när det väl är framme så blir allt så mycket bättre. Underbart! Idag är det gråt och blåsigt, trist. Inte ens en liten sol tittar fram, flagorna vid kommunhuset blåser och jag vet inte om känner för att gå ut idag riktigt. Buu. Jag är väldigt seg men ska städa lite på rumet nu, vila och äta något och sen ska jag försöka ta mig ut på en promenad i blåsten.

Vill jättegärna försöka sälja mina kläder på tradera, men vet inte hur jag ska göra riktigt. Får sätta mig ner och läsa igenom, eller så får Johan helt enkelt hjälpa mig. Pengar behöver jag iallafall!

Inte brun, men len som en barnrumpa

Godmorron!
Har inte sovit ut så mycket som jag borde göra, om jag kollar på hur dagen och morgondagen kommer att se ut så borde jag ha sovit hur länge som helst. Det är mycke som ska göras och jag borde vara pigg!
Ska inte jobba idag, men jag ska storstäda på mitt rum och så ska jag försöka att plugga lite. Ikväll ska jag leka med Annika, hon kommer hem från en veckas skidåkning. Ska höra med Linn om hon vill hänga med oss.
Måste iallafall komma igång med projektarbetet, men vet inte vart jag ska få orken ifrån.

Hade ni en bra lördagskväl igår?
Min kväll med tjejerna var supermysig! Vi var bjudna hem till Lindwall i Lund för att få äntligen få träffas allihopa. Blir att vi inte träffas nu när det är praktik, tiden finns lixom inte. Det var hur mysigt som helt, började med en riktigt god middag med vin till, en massa prat, kollade på melodifestivalen som verkligen inte var bra förutom Björn förstås, han gör hela grejen så jävla bra. Efter hade vi en liten smootii tävling, jag och matilda var i samma lag och vi gjorde värsta grejen, men kom ändå sist. Roligt var de iallafall! När vi var klara med detta så sprang vi ner i källaren för att äntligen få sätta sig i den varma sköna bastun. Ansiktsmasker, skrubb och en massa svett. Det fick avsluta kvällen. Len som en barnrumpa, men önskar jag var brun som en neger. Fick mitt första sms av Rask igår, hon har det riktigt bra och jag kan bara tänka mig hur brun hon är.
Gårdagen hoppas jag att vi gör om snart igen tjejer.

Nu ska det ätas frukost sen sätter dagen igång.

image143

Fredag

image141

Handla

Handlahandlahandla

Handlahandla

Handla


Nu åker jag och Sandra till Maxi för storhandling, eller iallafall mathandling.

It´s Friday

Det är fredag igen. Underbart. Känns faktist som att det var fredag precis, det var inte längesedan iallafall. Jag ska inte klaga, jag tackar gudarna för att det är helg, tre hela dagar utan praktiken. Vi är hemma hela familjen idag, så det ska bli mysigt att snart gå ner och äta frukost tillsammans med moren min. Funderar på vad jag är sugen på och det får kanske bli smootiin som jag köpte på willys. Har aldrig provat den innan, så det ska bli spänande. Sandra ska ringa mig nu på förmidden, vi ska åka och storhandla mat till hennes familj. Det blir Maxi och hon älskar att handla mat lika mycket som jag. Vet inte varför jag gör de, men det är kul. Men men, hoppas hon ringer snart! Känns som att man är det enda jag har i huvudet nu. Sitter här och funderar på vad jag och Linn ska äta ikväll innan vi åker till Sara. Vi ska vara själva hemma hos Linn, köket för oss själva så det kan bli vad som helst, men är sjukt sugen på tacos. Vi får se, köttbullar och makaroner hade inte heller suttit fel.

Gråt och blåsigt väder här idag, inte ens en liten sol tittar fram. Jag ska iallafall ta en promenad eftersom att det blev ingen igår. Ska höra om någon annan vill följa med.

Ha en underbar fredag och var snäll mot dina nära och kära. Gör något extra eller bara vissa dom hur mycket du uppskattar det dom gör. Det ska jag göra! Johan ska få känna hur mycket han betyder för mig, vilken fantastisk person han är. Idag kommer bli en bra dag!

Kramar

Dress

image139
Jag är fattig och vill ha en massa underbara klänningar.  När jag väl är ute på jakt så hittar jag nästan aldrig något, men nu när jag inte får hitta något så finns kläderna överallt. Ibland känns det bara så hopplöst.

På H&M (webb) hittade jag denna klänning, med sköna fickor där fram. Riktit härlig. Får se om det blir ett inköp nu när lönen kommer nästa vecka. Ett besök till malmö hade inte heller suttit fel.

Idag är det torsdag och jag ska snart dra mig hem till Linn, vi ska fixa med hennes hår och bara mysa. Fira att det är torsdag och att det faktist är lov.

Solen försviner

Härligt att få vakna upp och känna att man har lyckats med sitt liv, iallafall någerlunda. Jag går i skolan, har praktik, har vänner, pojkvän och familj. Allt man kan önska sig!  
Solen var uppe på topp i början av veckan men försvann nu lika snabbt som den kom. Det är så härligt att komma ut till en stor skinande sol, jag blir så pigg och glad. Det jobbiga är att solen inte är uppe när jag går till praktiken. hade den varit de så hade det varit så mycket lättare att ta sig upp på mornarna.

Har precis varit ute på en liten promenad. Ska nu hoppa in i duschen och sen bär det av hem till johans kusin som fyller 18 år idag. Travlig onsdagskväll!

Crazy girl

image138
En sånhär kavaj skulle jag mer än gärna vilja ha i min garderob, man kan ha den till så mycke. En kort modell med trekvartslång ärm och rynkad krage. Den kommer från H&M och skulle vara riktigt snygg till en vanlig tröja med något tryck och mina pösiga gråa byxor från monki. I like!

Lov

Ja då var det lov. Inte för att det känns som att jag har lov. Ska vara på praktiken både tis, ons och torsdag, bara för
att ta igen dom dagar då jag inte varit där. Vilket lov!  Det är kolsvart ute och här sitter jag med min goda muffins,
johan sitter bakom och det ska bli skönt att bara få vara med honom ikväll. Han är söt. Klockan är halv 8 och jag
måste gå och lägga mig halv 11, anars blir det för lite sömn. Det är snart.

Ha en fortsat bra måndagskväll!

image137

Lördag

Sitter här och lyssnar på Same mistake med James Blunt. Så sjukt bra han är! Låten är från Ps I Love You och jag lyssnar om och om igen. Blir aldrig trött på den.
Tror inte den kommer bli uttjatad, där är så mycke känslor. Vi får se. Den är iallafall Grym :) Hörde att han ska ha nån konsert nånstans den 22 mars, jag måste bara få komma.

Nu ska jag ta och njuta av min sista lediga tid.
Jobbar inatt, så ska gå och lägga mig nu en stund. Hoppas på att det inte blir lika körigt som det var sist jag jobbade, då hadde vi knappt någon tid för att sitta ner. Vill och orkar egentligen inte jobba, men jag får tänka på att pengarna är goa sen nästa månad.
Imon ska jag bara ta det hur lungt som helst. Hoppas på att tjejerna vill mysa med god middag och en massa tv tittande.

Ha en trevlig lördagskväll!

image136

Härliga dag

Nu ska jag snart ut och gå en runda i det härliga vårvädret. Skulle få med mig modern men skidorna på tv:n var mycket mer intresant för henne, så jag får gå själv. Önskar att jag hade en syster att gå med. En äldre syster som amn kunde prata med allt om.

Sen vill jag åka hem till mormor&kalle och äta något gott. Sitta i köket och mysa. Har inte träffat dom på hur länge som helst, så det är på tiden. Man ska ta tillvara på det man har.
Önskar egentligen att mormor skulle laga sina goda biffar med stekt lök. Mums vad gott det är! Förr sov vi alltid där, gick upp och lagade kaffe till dom, sen på dagen gick vi till grisarna. Hos grisarna fanns även bambi. Vi matade dom och det var så härligt.
Sen hoppas jag på att få köra dit, måste köra en masa nu och komma igång. Har bokat halkan nu och har min jävla teori kvar. Så jag ska pluggaplugga och plugga nu på lovet.
Ska hitta en riktigt snygg bil som jag kan köra runder med i sommar. Tänk en husvagnssemseter. Gud vad mysigt..

I love you till the end

:)

Vaknade upp med johan brevid mig i sängen. Kännde att jag bara ville ligga kvar där hur längesom helst, bara hålla om honom och känna att han var min. Fuskade lite och ringde till avdelningen och sa att jag kom senare pga att jag hade hvudvärk, även om det var fusk så hade jag faktist lite ont i huvudet, när jag väl kände efter. Dagen på praktiken var verkligen jätte bra, vi skrattade och hade verkligen kul. Jag hade kunnat vara där hala dagen. Gick med ett stort smile på läpparna helatiden. Jag kännde mig sådär glad.
När man kollade ut så såg man solens strålar som lyste upp allt. Gud så lycklig jag kände mig! Allt förändrades, både känslomäsigt och även mina tankar.
Underbart :)

Yes, äntligen är det fredag/helg och sportlov!
Sitter här hemma och vill bara tillbaka till biosalongen där jag och johan såg den nya filmen Ps. jag älskar dig. Den var så underbart bra. Var nästan påväg att boka en plats idag igen. Bara jag kollar på bilderna så börjar jag nästan gråta. När erik kommer hem så ska jag be han att ladda hem den, så att jag kan kolla på den hela natten lång.

image135

Bisy day

Oojoojooj, vilken seg dag! Jag brukar alltid träna på onsdagar, men idag blev allt jätte konstigt.
Japp. Så kan en del dagar vara. Jag är sjukt trött och önskar att mina vänner var hemma så jag kunde mysa framför tvn med dom. Annika är på box och rask åkte till malavi (afrika) idag. Var på väg att fårga Linn men vågade inte, jag spar henne till lovet.
Nu är snart hela denna dagen avklarad, är bara duschen och greys kvar.
Pust!

Jag har gjort ett misstag. Jag la bud på tradera och jag van, men jag vill inte ha sakerna. Två goa klänningar. Har säkert användning av dom till sommaren.

Längst ner på botten

Idag orkar jag inte med något. Är så trött på att dom dyker upp överallt. Långa, smala och brungåriga. Jag har inte dendär glädjen längre. Har typ vacknar upp ur min säng nu och ser allt som händer. Känns som att jag bara vill skrika och gråta jätte mycke. Mötet idag var fylt av vibbar. och jag var inte ens välkomen. Jag känner såhär helatiden nu. Drömer sjuka drömar och ja, jag blir galen. Är det detta som gör mig så trött?
Jag är då blond, kort och mullig. För ett tag sedan njöt jag över att vara den jag är. Men vet du vad, självförtroendet är borta. jag är inte så stark längre som jag var då. Jag vet inte vad som händer. Men hjälp behöver jag. Fan!

Nu ska jag bara ut och gå, ta ut all ilska jag har och hoppas på att jag snart får tillbaka på allt jag gör. Men jag ska gå och gå tills jag känner att det släpt.

Annika, du är bra och det ska blir skönt att få vara med dig.

Klara

Jag är klar med mina muffins! Dom är underbart goda, och ser inte så tokiga ut heler. Som jag har lyckats. Lite synd var att kakaon var slut, så det blev inga goa chokladmuffins. Men jag är nöjd ändå!

igår var det jätte mysigt :) Jag och annika tränade och efter det så bastade vi. Varmt och skönt, det kändes som när man var liten. Lätt balsamet vara kvar i håret medans man satt i bastun och så åt man en frukt. Det vill jag gör om fler gånger.

image133image134

Happyday

Nu har jag letat upp en massa smariga recept på muffins, var inne på Leila bakar och där kan man hittar hur mycket godsaker som helst. Nu ska det bakas en massa! Får bara inte glöma att jag ska plugga, minst en timme iallafall.
Ps. jag har namsdag idag.

image132

Sugen på muffins

Igår var jag med och tävlade om ett antal biobiljetter till filmen Ps. I love you, sitter nu här hemma och bara hoppas på att jag ska vinna dom. Den har premiär nu i veckan och det hade varit mysigt att kolla på den med johan. Men det är några dagar tills dess och idag är jag ledig, ringde till killen som jag skulle gå med idag och ändrade vårt tid till nästa vecka. Om jag skulle gått med honom idag så hade det bara varit en kort dag och jag känner att jag vill vara med en hel dag, just för att kunna se hur dom arbetar. Så idag ska jag plugga lite och är sjukt sugen på att baka. Ska möta upp Annika på stationen så ska jag få hennes bok med en massa olika muffins. Så ikväll blir det kalas! Jihoo! Tror jag ska göra 3 olika sorter. Ska försöka komma ihåg att foografera dom, sen lägger jag in bilder här.
Ska städa på mitt rum också.


Mums

Heregud vad dagen gick fort. Klockan är redan sex och jag har inte hunnit plugga allt för mycke.
Annika ringde vid två och undrade om jag ville äta våfflor med henne och camilla. Det kan man faktist inte tacka nej till. Kom dit vid tre och var hemma igen för ungefär en timme sedan. Ojojoj, vad tiden springer iväg, snart hämta annika upp mig för att sedan köra till gerda. Idag blir det ett gympa med stång pass och efter det ska vi basta.

Snart är det Alla Hjärtans Dag och funderar på om jag ska pyssla ihop något. Har redan köpt en del saker, men sen är problemet när jag slutar. Om jag slutar 4 så är min plan inte lön att göra. Så jag har en reserv plan.
I sommras läste jag en bok som hette P.s jag älskar dig. Den ska börja gå på bio nu och har en liten förhandsvisning på torsdag. Kanske är det något för mig och min käraste johan.

image131
johans nya skinni, med luva. Den är najs!

PLUGG

Nu ska jag snart klä på mig, sminka och borsta tänderna. Idag är det plugg för hela slanten, tar tåget in till skolan vid 11 och ska kolla igenom lite saker. ops, det är om 35 min! Efter ska jag inom indiska och lämna min tröja. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig idag, mjukisarna frestar, men ska försöka hitta något som både värmer och är snyggt.

Är lite små seg idag. Kanske för att jag inte fick sova mina tio timmar, blev väckt vid 9 av en som ringde fel. Men men, nu är jag uppe och lite frisk luft ska nog få mig pigg.

image130
lagom

Helgen

Denna helg har varit en väldigt lugn helg kan man säga.
Från en överladdning till utgång, till en väldigt, väldigt lugn helg. Nästan på snäppet till för lugn.
Men det är lungnt, om en vecka är det sportlov och jag och Linn har stora planer på en "afterskifest". Har bara en tanke om de, men hoppas den blir värklig. Tärmobyxor, glasögon och en massa alkolhol.

Mina fossingar fick sig ett härlig bad, filades och är nu fitt for fight. Lena och söta. Kan förhoppningsviss gå på afron utan att skämas.

Kom på att camilla åker nu i veckan, 3 veckor ska hon vara borta. Får kanske ta och fixa en fin hejdåfika, funderar på att baka ensåndär grön sak och så kan hon få känna lite på mina tår.

Sovgott

image129
kolla publiken

Gottigotti

Nu har vi varit och tränat på gerda, jag, annika och min käraste johan. Det gick riktigt bra faktist, svettigt och härligt. Johan hade lite småproblem med en del rörelser, tur de, för ett gott skratt fick både jag och annika. Ser fram emot träningsverken imån. Funderar på om jag ska ta och pyssla om mina små fossingar, ta ett fotbad och sedan fila, klippa och kanske måla naglarna. Dom ska bli riktigt lena och fina :)

Ikväll kommer fru lindgren hit och vi ska mysa. Kolla tv och ha det trevligt. Johan stannar och håller oss sällskap. Mycket trevligt! Så snart åker mjukisbyxorna på, eller rättaresakt långkalsingarna.
Jag önskar er en godafton.

image128

Drömmer

Jag sitter här hemma och drömmer om att få komma utomlands. Sol, värme och bad. Nu när sommarjobbet är klart så kan jag faktist börja kolla på resor, jag, rask och annika ska iallafall försöka komma iväg.
Kvällen igår blev lyckad, förutom att hunden vi passade bajsade rakt utanför en affär och camilla hade inte med sig någon bajspåse, haha! Camillas pizza skulle vara väldigt god, men dom hade nog tappat saltkaret på den. Själv så hade jag lagat hemma gjorda köttbullar och dom var himlans goda. Mat, tv, spel, prat och en massa skratt. En riktigt lyckad kväll.
Idag vill jag umgås med min pojkvän. Får se om han kan bli på humör. Annars så väntar ett pass gympa med stång i eftermiddag. En mysig middag johan?

image126

Fina linnen

image124image125


Det är mycke fina kläder jag hittar från La Redoute. Domhär härliga linnena i ren bomull ligger bland favoriterna, det vänsta är från Maje, enkelt men sött. Det högra är från Soft Grey, gillar färgen och modelen. Lättburen model, som jag antagligen alltid kommer att använda, eller iallafall ofta. Har faktist skrivit upp just det högra på min lista hemma hos annika. Nu är det bara att vänta och se.

Toodeiloo!

Fredag

image122image123
♥ Vit kortärmad skjorta Veromoda
♥ Svart kjol h&m
♥ Svarta strumpbyxor h&m

Dom fina örhängena beställde jag från DesignSverige och är från märket ÅsahjärtaNiklas. Gröna och fina, mina favoriter!

Ikväll

Godeftermiddag
Ikväll kommer johan hit, han ska laga mat och vi ska sy. Har precis varit inne på tradera och hittat en del saker jag är intreserad av. Eftersom att jag inte är så dataduktig så får jag vänta tills johan kommit, så kan han hjälpa mig med hur man ska göra. Många fina kläningar! Gå in och kolla, kanske hittar du något som du vill ha.

Bara en vecka kvar tills det är sportlov, jag längtar!

image121

Helg

Nu är det helg allihoppa!
Har klätt på mig kläderna inför afron som jag snart ska bege mig till.
Innan jag går vill jag bara lägga upp något gott att mumsa på, en riktig gobit enligt mig. En kläning som jag mer än gärna skulle vilja ha på mig denna underbara fredag. Så härligt att bara gå runt i en kläning.
helg,helg,helg!

image120

GodKväll

Känns som att veckorna går för snabbt nu. Jag och Annikas mamma pratade om att man gör inget när det är denhär årsperioden, det är mörkt, kalt och humöret börjar glappa. Vill hälst bara ligga inne under sitt varma täcke. Är trött, men ska snart gå och lägga mig så att jag vilat ut mig ordentligt inför helgen. är ledig från praktiken, fre, lör, sön, mån. Nu ska det njutas. Den här helgen kommer bli en kanonhelg!
Jag och min vän har skrattat idag, tänk vad ett litet leende kan göra. På söndag ska johan hänga med oss till gerda, han vet inte vad som väntar. Det är välplanerat och det kommer bli mycket bra.
Hunden är en hudn från johans pappas jobb. Söt!

image119

Hemma

Jag är så fruktansvärt trött, och saknar annika mer än någonsin nu. Eller ja, jag vill umgås med henne iallafall. Rask behöver jag nog inte nämna, hon har aldrig tid! Tråkigt men sant. Johan den goa, han tänker inte, vilket leder till att jag måste sakna han jättemycket. På vägen hem på min cykel så riktigt fantiserade jag om att jag pussade honom. Men ikke, jag får vel vänta tills fredag.
Under dessa två dagar så har jag sett en del människor som cyklar runt och sjunger i lund. Haha, jag går där och skrattar för mig själv och förstår inte vad dom håller på med. Kanske ska testa, livet kanske blir roligare.

det är så jävla gött att vara hemma, hemma med familjen och sängen. Praktiken går mycket bra, det är roligt men den sliter på mig. Är ju helt sluut. Aja idag ringde jag in och sa att jag kunde jobba dom fyra första veckorna efter jag tagit studenten. Efter samtalet kom jag på att det är över midsommar och då vill jag ju inte jobba, särskilt inte natten. Men vad gör man inte för ett jobb.

denna hade faktist inte sutit fel, bilig och bra från Ellos.

image118

Tjockiströja

Imån kommer jag verkligen vara jätte trött, men jag kan verkligen inte gå och lägga mig. Jag är så pigg så jag kommer aldrig somna ändå. Kan det kanske vara mitt sörjätande? eller kan det kanske vara chai teet hemma hos fru lindgren. Det kan helt enkelt vara vad som helst! Har som sakt tillbringat en del av kvällen hemma hos annika. Vi gjorde gott te och kollade på Gossipgirl, mycket intriger. 3 par kläder ska även beställas hem och dom visar jag såklar senare.
Igår var det vårkänslor i luften, medans idag spöregnar det och det är kalt. Det kanske är kalt i kroppen eftersom att jag tänker på den stackars haren som inte viste vart han skulle ta vägen när jag och annika kom i ful fart fram på vägen. Han hade precis kommit över till den andra kanten och vipps så spran han åt det andra och kom in på bilen. ooo, säger jag bara! det kändes i hela kroppen, att ta dö på ett stackars liv. Han visste bara inte vart han skulle ta vägen. På vägen hem tog vi samma väg tillbaka för att se om han låg kvar. Konstigt nog så låg han på andra sidan vägen. Ett mysterium som kommer att följa med mig och annika ett bra tag till. Men men, nu är det gjort. Det är vel sånt man ska gå igenom? nästa är kanske en gris.

Jag var idag väldigt sugen på att handla kläder vilket ledde till att jag köpte mig denna fina tröja som jag har på mig. Memes sygga kläder får mig att falla pladask och jag gillar verklgen modelen med luva.
En kavaj skulle också behövas handla in. Jackt!

Danmark på söndag? Ge mig lite tid så ska jag säkert lösa det. Vad gör man inte för en lite gobit. Nattinatti

image116image117

Nattglas

Som bara jag får dricka ur. Jag skulle bara in till lund för att hämta en film på skolan och så tog jag tåget vid 10 för jag var snäll mot annika. Men oj där fanns ju affärer på vägen dit. Dom kan man bara inte gå förbi! Jag var på centersyd i fredags med johan och då gjorde jag ett dumt snabbköp, som jag var tvungen att byta idag. Efter bytet var jag ju tvungen att handla in något annat, så det blev ett sportlinne, en tröja från indiska, vantar och mitt fina glas. Tack tjejerna från klassen, nu fick jag äntligen handlat för presentkortet. Helt plötsligt befann jag mig vid Memes och såg domhär underbara byxorna som jag länge velat ha, så jag sprang såklart in och provade. Några byxor blev det inte, eftersom att jag är så kort och go, men en mysig tröja fick följa med mig hem. Såg en massa snygga väskor, så jag kanske får ta och samla ihop en slant till en sådan.
Idag skulle jag jobbat på med mitt projetarbete, men oj, någon har städat bort min bok så jag har istället tillbringat min dag i lund för att hitta en ny sådan bok. Men ingen hade boken inne, så nu får min fantasi börja komma fram. Ikväll blir det mys hemma hos fru Lindgren, kolla gossipgirl och dricka te. Lindgren är faktist en såkallas mördare...
hmm!

image115


Yeah Lördag

Yeah, Yeah, Yeah!! Jag mår så himla bra idag, är glad och pigg. Tjejerna kommer snart hit och då ska vi ha det riktigt mysigt, gå ner och handla mat av min käraste johan på ica och sen ska det vara fullt össss i köket. Kanske ett eller två glas vin.
Fick äntligen tag på en randig tröja igår, kanske inte dom färgerna som jag tänkt mig, men denna går lika bra. Den är varm och go, kommer från h&m. Har letat efter en massa saker denna veckan, bl a kjolen med dragkedja som absolut inte satt bra på mig, gick hem med tårarna i ögonen. Nej så farligt har det inte varit, det är bara så att när man väl vet vad man ska leta efter så hittar man det inte. Jag är van. Köpte även två koftet, men dom ska jag lämna tillbaka i veckan. Jag gillar min nya tröja massor!  Just för att jag inte har några liknande sedan tidigare, garderoben har utökat sitt utbud nu. Vad säger ni, ska jag behålla den?
Nu ska jag springa runt i huset och tända lite ljus, måste ju vara lite mysigt när dom kommer hit. Har faktist slängt ut min soffa, så där är gott om plats på rumet nu.

image114