Alltid

image82
föralltid du och jag,

Paljettkläning

Jag skulle jättegärna vilja ha en paljettkläning. Lite sådär lagom festligt. Har hittat en på gina som finns både i silver och i svart, men kan inte bestäma mig. Det kommer att bli finfint! La redoute har också en jätte fin paljettkjol, men den kostar ju en del. Jag kanske kan hitta något fint när vi är uppe i stockholm.

Har haft några riktigt underbara dagar med älsklingen. Det började i lördags natt när jag kom hem till honom efter oktoberfesten, jag var lagom go i huvudet och trots några storaklamp och stön så fick jag ett leende som värmde i hela kroppen. Söndagen bestod av en massa tv och slutade med att jag åkte hem för att jag skulle till tandis på måndags morgon. Mina tänder är dåliga!
På kvällen gick vi på bio och hade det riktigt mysigt, det var evigheter sedan sist och filmvalet var kanon bra. Ellerhur johan?
Igår till idag så har vi varit i johans farmor och farfars stuga i landskrona, en stuga som låg precis ute vid havet. Det var hur mysigt som helst, vi gick ute vid havet, åt på restaurang och bara hade varandra. Jag kände mig så lycklig och det var verkligen bara vi två mot allt. Medans jag kollade på tv så satt johan och ritade, vi åt briost och kramades. Tänk så bra man kan ha det. Det är domhär dagarna man ska ta tillvara på.
Nu får jag vänta ända tills på fredag innan vi ses, kanske bra det, men jag saknar honom så himla mycket redan. Så kär man kan vara.

Ikväll ska vi tjejer hem till Ida för att ha det lite mysigt, äta, dricka och kanske kolla lite film. Vem vet!? Det ska bli så skönt att få vara med alla. Rask vi tar "jakutsin" en annan dag. Kan ju hoppas på regnit väder imån, hihi!

image80

 
                                                                                          
               

Vinrött

Jag saknar min familj, familjen som jag hade när jag var lite. Vi var lyckliga! Nu är allt bara jätte jobbigt. Jag saknar min pojkvän, så mycket så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det var anerlunda förr, då när båda ville träffas helatiden och man aldrig trötnade på varandra. Verkligen aldrig. Nu är det typ jag mot alla. Jag vill så mycke, ger mycket av mig själv och får inget tillbaka. Är det nu man ska ge upp, eller ska man fortsätta kämpa? 
Förra veckan var det jobbigt med kompisarna, men det käns som att dom har förståt att jag behöver dom. Tack fru rask för att du bjuder hem mig idag. Cyklar om en liten stund!

Säg det nu, 

Upp som en tupp

Klev upp tidigt imorse och gjorde mig klar inför skolan. Jag gav mig själv en liten sovmorgon, men endå så gick allting riktigt bra! Iväg med morens cykel och såklart var tåget försenat. Kände mig som en räsercyklare med min höga fart. Knorren var uppsatt och den kala luften åkte rakt igenom mig. Men det var skönt, blir pigg av lite kyla. Jag kände mig inte allt trött idag, borde gjort det eftersom att jag inte somnade förens vid halv 12. Men tröttheten börjar smyga sig fram nu och funderar på om jag ska ta mig en liten tupplur.

Har kör idag med körskolan och Anna bablade på som vanligt! Och snacket gör mig galen! Fick köra på stor landsväg idag, vilket innebär att jag körde snabbast i 70, skönt att få köra lite snabbare! Nu sitter jag här och äter godis, sörjer för att johan inte har tid att vara med mig. Men han kommer ikväll/inatt efter jobbet. Klockan är snart 17 och jag sitte här, har verkligen inget att göra men maten ska snart börjas laga. Jag kollade igenom vad det är för något på tv ikväll och det är verkligen inget bra, så blir kanske att jag hoppar ner i sängen lite tidigare.

Imorgon ska jag till skolan för att fotograferas, har debatt och så ska vi ha jubileum för att fira att skolan bytar namn till Consensum. Sen ska jag hem och försöka att bara ta det lite lungt här hemma och så ska jag försöka att pigga upp fru rask. I helgen blir det ferre!  

image78
snart åker vi hit

Snälla

image77
Snälla tomten ge mig. Jag hade verkligen inte tackat nej till denna drömkläningen från Stylein. Pärfekt till nyår!

körkort

tyvärr! jag är inte den, jag är den andra.

Tipster

image76
Nästa köp för mig borde vara lite söta underkläder, behöver det. Föredrar ganska enkla vanliga trosor som är enfärgade med kanske nån detalj, men ibland vill man ha lite extra fina som kanske har något roligt/sött mönster. Stringtrosor hoppar jag hälst över, tycker inte att det är så skönt och är inte så snyggt heler. Domhär trosorna från La redoute ser riktigt snygga och sköna ut, dom har många fler varianter som jag även gillar.

Jag brukar handla mina underkläder på bl a H&M och Lindex, ibland köper jag i andra affärer som AG. haha, dom har riktigt sköna! Att matcha sina underkläder är inget som jag kämpar för, jag tar vad som kommer upp och så får det vara bra. Än sålänge har johan inte klagat, inte äns när jag har mina sladdriga ursnygga H&M trosor.

Önskar att johan var här så att vi kunde gulligulla lite. Miss you bejbi!

Mamma

image75
Tänk att få ha JL som mamma, barnet kommer att leva lyckligt. Blir spänande att se vad det blir för något, är inte så insatt men det ska ändå bli kul. Eller har hon fått barn?
Tänk när jag ska få barn. Johans och mina barn.

Oj

Det har inte blivit så mycke bloggande nu på senaste. Jag vill bara gå och lägga mig, är så sjukt trött. Igår gick jag och la mig medesamma efter att jag druckit upp mitt te, helt slut var jag, så jag kände att jag var tvungen att göra något åt min trötthet idag. Jag bestämde mig för att måla naglarna, ni kan ju gissa hur det gick. Klad, klad och klad! Så jag blev bara mer trött. Nu sitter jag här i mitt tysta hus, det är gråt ute men ljust och varmt här inne, funderar på om jag ska möta min köra moder som antagligen ska gå hem från jobbet snart. Eventuelt så går jag ikväll istället, tar en längre runda och får lite annat att tänka på än bara teori. Hoppas mammi snart kommer, känner att jag är hungrig. Jag tar och ringer henne!

Hoppas du haft en trevlig tisdag!

What a day

Att vara nykär är underbart, och att vara förälder är nog också underbart, eller? det är så skönt att känslan av att vara nykär bara kan dyka upp lite sådär då och då, det har nog gjort att johans och mitt förhålande är så bra som det är. Härligt! Ibland glömer man bort att visa någon hur mycket man tycker om en och det är inte bra, man ska inte behöva sätta upp lappar för att man ska komma ihåg att säga till personen man tycker om, att man tycker om den. Hmm. Är det inte rätt? jag och johan måste piffa till vår vardag lite, för att inte tröttna. Kommer inte göra det, me ni förstår. Johan vill börja umgås med "par", typ äta tillsammans, åka nånstans och helt enkelt hitta på saker. Men vart hittar man det paret? Och vad man man göra för att piffa till sin relation? Vi har verkligen inte några problem, men jag vill bara se vad det finns för möjligheter.

Nu har jag precis gjort ett teoriprov klart här på datan, är ny duschad och är riktigt sugen på att värma en kopp te och bara sätta mig ner i soffan där nere. Helst av allt så hade jag bara velat sova, men kvällen är uppbokad av en massa läsande i teoriboken. Uppskrivningen närmar sig så det är bara till att plugga på, även om det inte är det roligaste så måste det göras. Jag vill ha mitt körkort nu.

Kram!


image74

Everybody

Wihoo. Äntligen. Fredag. Skönt. Men vart tog den så jobbiga veckan vägen? Dagarna bara springer iväg från mig! Skönt på ett sätt, men ändå lite läskigt. Livet ska gå hyfsat sakta så man hinner att njuta av det. Eller så får man helt enelt börja att ta till vara på dagen. I Onsdags var jag och johan i malmö nästan hela dagen och jag längtar redan tillbaka. Så jag vet inte hur jag ska göra, får antagligen bli en runda till malmö i nästa vecka igen. När jag väl sitter här hemma så kommer jag på en massa saker som jag vill ha. Så ska ta och skriva upp en inköpslista. För när vi nu gick i malmö så hade man så mycke annat att tänka på, jag hjälpte mest johan och han hittade verkligen en massa bra saker.

Klockan är snart 9.00 och solen lyser upp dagen. Inte konstigt att man blir pigg och glad denna dag. Ska snart bege mig ner i köket för att laga till något smaskigt till Jenny som fyller 18 idag, grattis!

Imorgon ska jag jobba. Lite jobbigt ska det bli när man tänker på vilken tid det är, 7.00 till 16.00. Men jag måste, pengar får man inte gratis.

Hoppas alla får en höjdarfredag och en underbar helg!

Lillördag

image73
Denna tröjan handlade jag idag, och lite annat också! Kommer kanske till använding i helgen. Den kommer från Monki.

Bättre dag

Åh, vad jag har sovit gott inatt. Har sovit som en prinsessa och som vanligt vaknar jag pigg och glad då. Härligt! Vaknade inte ens av sms:ena som jag fick vid 7 tiden. Igår var jag fruktansvärt trött, gnällig, hande ont i huvudet och mådda inte alls bra. Men idag är en bra dag! Vaknade och hörde att det regnade, jag älskar regn. Det är så mysigt på något sätt. Jag och Annika skippade träningen igår eftersom att jag inte mådda bra. Träning ska det bli idag istället! Jag och johan ska in till malmö för att shoppa lite och det kalar jag träning, man går och går. Det blir en riktig shopp-mys-dag! Det var längesedan vi var i malmö, så jag ska njuta ordentligt. Love it!

Hoppas ni får en trevlig lillördag!

image72

Uppe med tuppen

Ny vecka igen. Det går så väldans snabbt. Som tur var började dagen med att jag bara hoppade upp ur sängen, lite konstigt efetsom att jag inte fick vara ifred inatt, både rask och älsklingen ringde och väkte mig. Men ibland är det så och bara att min moder var hemma i morse gjorde mig glad! Har tänkt att ge mig ut på en powerwalk snart och ikväll blir det gympa med stång med lindgren och Ida. Ska försöka att hinna med mitt rum också, där måste fixas och donas lite.

Hoppas alla får en bra start på veckan!

Behöver

image71

  min pojkvänn jobbar på ica och han är sexig i sina kläder!!

Nu ska jag snart köra till Tally, övningsköra.
Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men blir typ svart linne och grå tröja. den svarta kjolen och svarta strumpebyxor, skorna får bli vad det blir, ska ju köra så det blir några rejäla.

Imån ska jag leka med johan nästan hela dagen, längtar. Funderar lite på vad vi ska göra, kanske baka en kaka eller en tårta.

Ha en riktigt bra kväll!


Fredag

image70
trying so hard

Denna underbara fredags eftermiddag skulle jag egentligen spenderat med fru rask och fru lindgren, men ikke! Raska jävlen ska börja jobba nu kl 4 och lindgren åker in till Lund för att fixa naglarna, fick följa med annika om jag ville, men då hade jag fått gå på stan i 1,5 timme själv utan pengar. Så nu sitter jag här i min ensamhet, tänkte fira min fredag själv med en god cider, men hoppar det så att jag kan köra hem till Tally sen ikväll.
Ska bara ta det lungt nu, lyssna på musik och kanske kolla en film. Älsklingen jobbar så får se om jag cyklar ner och handlar något gott av honom. Kom på att jag måste till katterna också, men det tar vi sen när jag känner mig redo!

Yes

Åh idag varknade jag upp i min kusins lägenhet, passar den tills på söndag. Vaknade upp med johan vid min sida och jag bara kände mig så lycklig, kände: Yes, det kommer bli en underbar fredag! Jag är ganska utvilad, katterna väkte mig innatt så det störde min underbara sömn, men efter en hyfsat bra natt så känner jag mig på riktigt bra humör! Idag ska jag fortsätta med mitt arbete som ska vara inlämnat nån gång idag, börjar skolan halv 11 och då är det redovisning. Sen eter skolan ska jag hem rensa bland kläder och sen bär det av till Lund med Annika och Rask. Ikväll blir det en ljuvlig middag hemma hos Tally.

image69
dress in black

hata

vill bara bort från allt. men vart går jag då? jag är inte den!


Struket från listan

     
Besöket på Center Syd (mc donalds) innebar ett lycket köp! Jag hittade äntligen mina eftelängtade skinnhandskar, det blev ett par bruna från Cubus och så blev det en brakmiddag på Mc. Jag är fortfarande ute efter en mössa som jag sett på H&M, en typ krämvit. Camilla fyndade endå på nova igår, en mössa för 10 kr, om man ändå kunde hitta något sånt. Men icke, mitt sökande får fortsätta. Ska till Burlöv imån, så hoppas på några nya fynd.
Ikväll så har jag typ bara tagit det lungt, cyklade hem till Snaffe vid 9 där vi bara sat och snackade och åt popcorn.
Längtar så himla mycke efter johan, var längesedan vi var på en helg, bara han och jag. Vill man ha det bra så får man lägga ner sin tid på de och så får man prioritera. Jag längtar iallafall efter att något roligt ska hända.

Nu är tjejerna i Lund och jag ska dra mig in till sängen. Godnatt!

Synd om mig

Har inte blivit av med min seghet från imårse, segheten beror på att vi var ute igår. Ont i huvudet och är så slö så det inte är sant. Det är så synd om mig. Nej då, så farligt är de inte, har en pojkvänn som försökt få mig pigg hela morgonen och nu tar kompisarna över och ska ta hand om mig ikväll. Moren min kommer snart hem med Loka Citron och jag sitter här med min clementin och kämpar för att bli pigg. Ikväll blir det en stor välfylld godispåse och kanske film tillsammans med te, inte världens bästa kombination men det kommer bli så gott. Ska äta middag hemma och sen cyklar jag hem till annika för att "förfesta" med henne, jag ska inte dricka något för ska upp tidigt imån för att jobba. Men vi kanske drar in till Lund för att träffa "gänget" på kulturen, men vi får se hur det blir för min del.

Kramar!

På huvudet

image65
Detta är bra budget varianter när det gäller mössor, dom är så snygga allihopa! Luvhalsduken är från Branten och resten är från H&M. Hur fina som helst! H&M och även Indiska ha bra billiga mössor nu inför vintern och luvhalsduken är inte så överdrivet dyr den heler, man kan säga att det är ett bra mellanpris om man jämför med andra!

Nytt tema/blogg

Jag tror att jag vill förändra min bloggsida lite, största problemet är bara att jag vet inte riktigt hur man gör och har kanske inte riktigt tiden till att mixtra en massa. När ska jag hinna med de? Men jag ska iallafall försöka! Med eller utan hjälp.

Bara för en middag

image64

Detta tycker jag är en riktigt bra/snygg outfitt när man ska ut på middag, gå ut för att bara ta en drink eller om man tillochmed tänkt att dra nånstans för att fetsa till det med lite dans, kanske lite fel skor men då är det bara att byta ut dom. Snyggt och verkligen vad jag vill ha!

- Örhängena är verkligen jätte fina! Inte för mycke, men ändå. Från Asos

Tisdag

image63
Jag orkar inte fota min klädsel idag. Så det får bli en bild på min nya tröja som jag köpte i fredags. Jag är så nöjd!
Typ en polotröja från H&M organic.

Choklad

Dagens feta sug! Jag är jätte sugen på mörk choklad, eller choklad överhuvud taget. Jag ska nog gå inom nån äffär imån och köpa mig ett mörkt chokolate, det är lixom inte för onyttigt, det är ok. 

Har du/ni något bra tips på nån god choklad?

Önskar att johan var här eller att jag var där. Vill vakna upp med honom och så vill jag äta frukost, typ bara få vara med honom en hel dag och bara få känna att han är min bara min! men det kommer fler dagar och kom precis på att vi ska ju bo med varandra sen resten av hela livet så jag ska kanske inte klaga. han är min!

jag är cp-igt trött.


Lugg eller inte

image62

Efter att ha tänkt väldigt länge på att klippa lugg så har jag kommit fram till att jag verkligen inte kan bestäma mig. Jag var nästan helt säker på att jag skulle klippa av det men när jag väl kommit fram till de så började jag vela igen, fram och tillbaka. Nu har jag börjat fundera på om jag verkligen orkar med det extrajobbet med lugg på morgonen, det är så mycket som ska göras vid och det blir för jobbigt för mig. Jag ska klippa mig på torsdag så får vel se vad Linn säger. Jag vet iallafall att jag vill spara ut mitt hår nu inför balen, jag vill ha det långt och jag tror det blir bra utan lugg, men jag ska iallafall göra lite blonda slingor så att det blir lite förändring. Jag har kollat runt lite och det är verkligen snyggt med långt hår, kolla bara jessica alba, hennes hår är helt underbart. I love. Jag vill ha ett långt härligt hår!

Jag är jätte sugen på att bara ha en såndär tjejkväll. Kolla på bio och bara mysa en massa. Jag längtar!

Skulle vat med johan nu ikväll men han hade glömt och är nu med sina kompisar. Jag längtade så efter att få komma hem till honom när jag tränat klart, men naj! Är lite ledsen och besviken över detta. Men det är vel bara att ta de och gå vidare. Eller vad gör man? det är klart att man ska vara med sina kompisar, något annat har jag inte sakt, men har man bestämt så har man. Inte så kul att bara få sitta där då, gör något istället för att bli arg. Borde vara jag som ska vara arg! Hoppas på en "gottgöring".

Måndagstrött

När det blir allt mörkare om mornarna blir det också väldigt svårt att ta sig upp. Och just idag var jag så dum som hade bokat in en körlektion just på min lediga sovmorgon och den kunde jag inte avboka eftersom att man måste ha gjort det dagen innan, så det vara bara att hoppa upp ur sängen och ge sig iväg. Morgonpigg eller ej.

Den här veckan är fylld med en massa saker som ska göras så jag tror att det kommer att gå väldigt snabbt och så har jag en helgt att se fram emot! Nu måste jag gå ner och handla köttbullar! Och "guakemole"!

En underbar vecka kommer detta att bli och jag hoppas ni får en lika bra vecka som jag.


image61