Beautiful Disaster

Godkväll!
Jag är trött, tröttare, tröttast idag..
Började jobba redan sju och slutade vid halv två, direkt efter det bar det av till lund med annika, fredrik och christopher. Vi släppte av dom små gossarna på gymet och vi töser åkte till nova för att fönstershoppa. Det är så härligt samtidigt som det är så fruktansvärt frustrerande att inte kunna handla något, Jag råkade spärra mitt kort på fyllan i lördags, trode det värsta och ringde direkt. Minuten efter kom jag på vart jag hade kortet. Jag är så bra! Efter nova rundan åkte vi och tränade step.
Nu är jag sjukt trött och funderar starkt på att dra mig till sängen. Skönt! Har drukit c-vitamin idag men tycker inte det hjälpt något. Får kanske börja med en massa frukt istället :)

Denna kvällen har jag också tänkt mycket på tro.
Det är viktigt att vara optimistisk i min ålder, när man är 19 år är det klokt att vara de. Men ofta drar det pessimistiska tänkandet fram dagligen, jag tror iallafall att det är något som vi använder dagligen, precis som jag använder min dagkräm. Tråkigt men sant! Inte för att jag skulle byta ut min dagkräm, men ni fattar :) Men det är lite så efter ett förhållande, att man tänker väldigt negativt. När kärleken inte blir som den utlovat, när den inte besegrat allt börjar man fundera på om kärleken någon gång kommer att övervinna. Är hopp en drog som vi alla ska börja använda oss av, en drog som håller oss vid liv? Vad är det egentligen för fel med att tro?
Efter mycket funderingar så har jag kommit fram till att; JAG TROR PÅ KÄRLEKEN! Det gäller att dagligen släppa in kärleken i sitt liv :)

Godnatt ♥


Så kul :)

Godkväll!
Denna helgen har verkligen varit en av de roligaste helgerna på länge! Riktigt lyckad och jag börjar hitta tillbaka glädjen.
Efter jobbet i fredags åkte jag direkt hem till Jenny i malmö för att partaja med några tjejer från skolan. Sedan jag kom dit har allt bara flutut på och jag har haft det riktigt kul. Känslor har släppts ut och det är en lättnad inom mig nu. Jag hade planerat att det skulle bli en vinkväll för mig, men oj! där stog Jenny med teqilan och den tackar iallafall inte jag nej till :) En cider slank ner och kvällen var igång. Jag blev avsläppt på budha där emelie och jennie väntade på mig och efter någon timmes dans där begav jag mig till slagt där dom andra höll hus. En kväll som avslutades klochan halv 7 på morgonen med en kopp te.
Igår blev det även ett besök på slagt men med annat sälskap, nämligen diana och emma. Kvällen kunde inte blivit bättre! Tack för en underbar helg, jag lever igen. Har faktist beställt en bok idag om hur man på bästa sätt trivs med singellivet, hur man kan göra sig starkare och även sexigare. Den ser jag fram emot.

Riktigt riktigt roligt!
Synd är bara att vi inte har några bilder, men förhoppningsvis håller minet kvar det mesta..

Hade ni en bra helg?

Puss


Fredag :)

Guten morgen! Oj, jag vaknade en timme senare än vad jag hade planerat, haha extra skönt att vakna med huvudvärk också!
Nu ska jag ut och rensa huvudet lite (dumma huvudvärk), får sälskap av kusina Camilla och Ted. Sen får jag kanske ta tag u sökandet efter jobb och så ska jag ringa lönekontoret eftersom att min chef inte ger mig mina pengar! Jag ska ha dom! Och behöver dom!
Nu känner jag att det ska bli sjukt skönt med helg, få slappa och njuta av goda vänner och bara ha det mysigt..
Jag skulle egentligen vägra utgång denna helgen och bara ta det lungt, men ikke! Det blir party med tjejerna i malmö idag efter jobbet :) Helgena som kommer fram över kommer vara galna, fets fest fest!



Jag älskar verkligen älskar Gosip Girl och det börjar i veckan :)

Ha en helt underbar fredag darlings!

Packa ihop saker

Nu ska jag tralla ner till köket för att städa undan all min röra som jag stållt upp!
Skojskoj..
Sökandet efter jobb har vel gått sisådär idag, har rätare sakt inte sökt ett dugg! Jag har ju trotts allt lite jobb, är med i vikariebaknen och dom hör av sig lite titt som tett, så det är ju inte hela världen..
Snart är det dax att dra sig till jobbet och efter det ska jag bara hem och slänga mig i sängen. Ringa till Diana och Camilla, prata ut lite. Idag är nämligen en känslosam dag.



Jag vill på kräftskiva snart igen..
Ingen som ska dra igång något?
:o)

Lätta ankar

Sitter här med min lunch och funderar på gångna tider. De sorglösa dagarna när våra scheman var lika öppna som våra hjärtan. De daganra när man bara levde, gick i skolan, var kär och bara tog det som det kom. Jag var så öppen på den tiden. Innan bagaget, framtidsplaner och kärleken började tynga ner mig.
Jag undrar om den där äventyrskänslan lever inom mig ännu, om den finns kvar inerst inne. Och om den finns där så vill jag plocka fram den nu! Jag älskade den tiden förr, då jag hade en massa ideer i huvudet. Folk sa och säger än idag att jag har så mycket påhitt. Men själv tycker jag att jag har tappat det på vägen någonstans. Har min tid som singelflicka fått mitt inre att segla iväg?
Nä, jag ska ordna detta! Jag ska släppa ner ankaret och få tillbaka mig själv. Eller jag ska iallafall lätta lite på de :)

Jag älskar att överraska och det ska jag göra imån.
Nu väntar duschen och sen ska det ringas jobb.

Puss


WESC

Jag fortsätter med mitt strukturerade jag även idag!
Jag skaskaska följa detta nu och se om det fungerar.
Fick inte sovit ut idag heler ordentligt, telefonen ringde redan vid halv 8 och jag kunde inte somna om. Hade varit grymt skönt att bara få sova ut riktigt ordentligt. Får ge det en ny chans imån.
Idag måste jag fixa med jobbet, ska försöka hinna med att ringa några samtal och sen ska jag även skriva in mig i arbetsförmedlingen. Sen börjar jag jobba vid 3 idag. Har tagit på mig lite extra. Bättre att jobba än att sitta hemma bara. Jag behöver pengar för anars kan jag inte shoppa och det är något som är viktigt :)
Så söka jobb och jobba är dom fasta punkterna idag!
Sen är det ungefär tusen saker till som ska fixas, menmen. Man måste ju börja någonstans.
Nu ska jag ut och powerwolka en runda.


Ny frisyr please



Dags för en ny frisyr kanske? Hittade desa bilderna och blev helt förälskad, bara kolla volymen. Stort! Jag måste verkligen fixa mitt hår, det är katastrof nu. Så Linn, gör dig berädd på ett samtal snarast :)

Ps, jag har shoppat med Emelie idag + att vi ska ta tag i sökandet efter jobb nu.

Itsnot



Nu drar jag till Diana :)
Har på mig min nya klänning från Indiska som jag köpte idag.
Kör inom och köper gotta och lite frukt till min sköna.
Kolla på idol ikväll! min musiklärare ska tydligen ha gått vidare.

Puss

Godeftermiddag

Godeftermiddag!
Halsen är jobbig, den är fylld av slem som jag bara skulle vilja hosta upp. Men när jag väl hostar så kommer inget.
Idag har jag varit i malmö med camilla och sökt jobb. Åkte iväg vid lunch och gick runder. Jag måste verkligen fixa ett jobb nu, hade varit sjukt skönt att ha det fixat. För arbetslös vill jag inte vara, kanske är skönt dom första dagarna, men sen är man ju så sjukt trött på att bara sitta.
BU
Känner mig lite småseg idag faktist, blev väckt redan vid halv 8, så är inte riktigt utvilad. Men imån har jag sovmorgon och det är alltid något att glädjas över!
Dagens schema:
Hämta Majsan på dagis 16, sen ska vi antagligen leka någon timme. Leta efter jobb, göra klart köttfärspajen och sen är det faktist idol ikväll :) Så det blir en fortsatt bra dag.
Sen ska jag och Emelie sätta igång att söka jobb imorgon, ska kolla om det finns något i norge eller om vi ska hålla oss här i sverige.



Ska gosa med denna underbara tjejen nu i eftermiddag, sådeså!

Nej nu ska jag fixa mig lite!
Puss

Vädret



Vädret är trist idag, och med det säger jag gordeftermiddag :)

Bulgarien i mitt hjärta



Förra veckan firades min arbetslöshet med en vecka i Bulgarien på Sunny Beach. Som stöd följde min kära vän Diana med, min mor och min faster :) God mat, väldigt god mat om jag får säga min sak, var typ hungrig helatiden. Synd om Diana som fick sälskapsäta med mig fast hon inte var hungrig. Goda drinkar, shotar och blev nästan bortlovad sista dagen av min mor till en äldre häre, som tyckte att jag var så varcker att han skulle låsa in mig i ett gyllene rum och ha mig där. Men det blev som tur inget, hans svettiga händer fick mig att bara springa där ifrån. Club viking hade stängt och lika så Lazur, tur var då att jag och Diana hängde med ett gäng som var på barrunda. Efter några barer var vi äntligen på ett så kallat disco där vi hade riktigt kul. Lika rligt var de inte när vi kom ut där ifrån och såg att himlen hade öppnat sig och regnet bara öste ner, gatorna var fylda med vatten, så det slutade med att vi fick gå genom allt vatten, men lika glada var vi för de. Det har varit riktigt trevligt, dock ville inte vädret vara soligt utan vi fick ca 1,5 dags solning där nere. Snacka om att vi var trötta på shoping efter dom fösta dagarna. Nöjda och glada kom vi hem, Stoffe kom för att hämta Diana och till och med fick jag några kramar.
Idag mår jag däremot lite sisådär i halsen, men förhoppningsvis släpper det genom lite sömn inatt.



Nu var vi nästan precis ätit potatisgratäng och nu ska det vilas hela kvällen i soffan!
Så sjukt trevligt ska det bli, Ni missar väl inte Ensam mamma söker? Jag är bänckad från och med nu :)

Puss

ingen aning

stoppstopp
ångest och åter ångest..
varför ska jag känan såhär? borde jag inte vara lycklig? känns som att allt verkligen går fel nu. Jag åker imån och är borta en vecka, jag tänker vara borta längre, för jag orkar inte mer nu. Jag åker till norge och jobbar. När jag kommer hem i december hoppas jag på att livet känns bättre och att jag ser en framtid i det jag har.
Jag har ingen aning om vad som händer, men för tillfället sitter jag och lysnar på westlife och det är ett dåligt tecken. Ett väldigt dåligt tecken. Jag gråter men vill inte..
Jag är fruktansvärt rädd! rädd för att inte komma dit. Men det är kanske bara att ta en dag i taget. Uppskatta familj och vänner tillbörja med och framförallt uppskatta mig själv. Det är fruktansvärt svårt när man är så sårad inombord.
Men en sak är säker, jag ska inte ge upp, även om det känns hårt för tillfället. Det finns så mycket mer att leva för.

vi dansa
stilla, orörliga
känslan fick bestäma
närheten, kontakten av varandras kroppar
andetagen och tillslut tårarna

Funderingar:
En dotters förhållande med sin far är en förebild i alla hennes förhållanden med män. Är det bara billig psykologi eller ligger det något i de? Innebär ett bristförhållande med sin far ett liv av bristfälliga förhållanden? Hur stor roll spelar egentligen fäder som fördöme?
Jag vet inte riktigt. Jag och min far går inte riktigt ihopa, vi bråkar och jag säger dumma saker till honom. En del menar jag men orftast säger jag dom bara för tillfället för att jag är arg. Vi umgås knappt och det är kanske där det brister? Vi har ungefärliga intressen, men ändå brister det. Varför? Jag älskar honom, men det är något.
I mitt senaste förhållande var det bråk, bråk om allt. Men jag sa aldrig dom duma orden, för nånstans sa det stopp. Det är samma här, eller var samma, vi har/hade ungefär samma intressen, men ändå brast det. Jag älskar honom, men ändå brast de. Varför?
Ska kanske börja jobba på min relation till min far, för det ligger kanske något i de. Att mitt förhållande till min far smittar av sig till mitt förhållande. Jag vill vara lycklig med min familj, vill inte bråka och det ska jag börja kämpa för. Förhoppningsvis lyckas jag få ett förhållande med så lite bråk som möjligt. Ett förhållande som jag kan bygga vidare på..

Sovgott


ring ring

Guten morgen!
Idag har jag fått sova ut, vilket känns super skönt. Det blir dock ingen promenad eller jogging nu innan jobbet, kanske sen ikväll när jag kommit hem. Brukar vara skönt att släppa på lite tankar då.
Pratade med min bästa vän igår och det är jobbigt när man inte räcker riktigt till, när man själv inte kan finna orden. När manhelt enkelt inte kan hjälpa till till hundra procent. Det är kanske som du sa; varför ska man bli kär? Samtidigt som det är kärleken jag saknar mest i mitt liv för tillfället.

Hur bibehåller man känslan av att vara värdefull när man inte kan bevisa det?
När det enda man har kvar efter ett misslyckat förhållande är öppna sår och dåligt självförtroende, så undrar man: vad är det egentligen värt?
Jag älskar livet, lyckan och att få känna sig älskad av någon. Men vågar man verkligen gå in i det igen efter att ha tappat självförtroendet och allt annat som tappas på vägen? Jag är rädd samtidigt som jag vill. Först och främst kanske man ska hitta sig själv och förstå att man faktist är värdefull, alla är värdefulla på olika sätt.

Nu väntar jobbet, tråkigt men sant. Hörs ikväll :)
Puss

Dagens shema!

Jag har gjort:

♥ Tränat Gympamedstång med Annika
♥ Delat ut några cv:n på Nova
♥ Städat i köket
♥ Kollat SATC

Jag ska:

♥ Fixa lite med mitt cv
♥ Träffa Diana för att gå en runda och sedan kolla idol :)
♥ Fixa tvätt?

Nu jävlar ska jag hitta ett jobb, fått en del positiva miner idag. En del skulle göra sitt bästa för att kunna få in mig. Jag är riktigt glad nu. Dax för mat och sen ringer Diana när jag ska köra.

Puss


Endast tomten är vacken? :)

Godmorgon!
Har precis ätit min goda frukost, borstat håret och nu ska jag köra iväg för att hämta Annika. Det är gympa rygg idag som gäller.
Har på mig mina coola träningskläder, inte för att jag tycker de, men har inte råd att köpa nya. Efter semestern ska det handlas :) Tycker att jag är lite seg i kroppen och huvudet, får sätta igång en riktig ösare i bilen så att jag kommer igång. Anars så höres vi senare, har inte så mycket att sä nu. hajhaj!

Puss


Sötnosar!

Hej söta ni!
Nu är jag äntligen hemma efter en lång dags jobb. Det har varit mycket som har snurrat runt i huvudet men det känns som att jag kan börja se framot. Åker ju faktist till Bulgarien på lördag. Tacka gudarna för de och tacka Diana för att hon ska följa med :)
Hur är det egentligen med er?
Har varit duktig och lagt in bilder på facebook nu ikväll. Så det är bara att gå in och kolla.

Det här med att skiljas åt, det kanske inte är nödvändigt. Självklart är de de för en del. Men jag fundera, vi borde kanske inte förvänta oss att få allt från en man, utan nöja oss med att få olika saker från olika människor. Varför ska man bara ha en man när man kan få så många fler? Eller få och få..Jag menar man ska kanske inte tro att det bara är en person som ska kunna uppfylla ens önskningar, utan man kan få lite av det goda från olika människor i sitt liv. Jag ska iallafall börja uppskatta saker. Ska kanske för en gångs skull börja uppskatta singellivet, fast jag vet att jag aldrig kommer att göra de. Jag är bara helt enkelt den tjejen som inte lever så. Men jag ska verkligen inte lägga singellivet på hyllan, utan jag tror jag ska ge det en chans. För när man väl är i ett förhållande så måste man lägga ner singellivet, festandet och ja ni vet allt dedär som man inte behöver tänka på. Fast måste man egentligen lägga ner de? Jag ska kanske ta och prova..

Sov gott
kärlek


Allt som glittrar

Nu ska jag snart gå till jobbet och det är inget jag ser fram emot. Städandet kom jag inte så jätte långt med och några bilder har jag inte lagt in. Tur är då att jag slutar redan vid halv nio så har tid att fixa och dona då. Är ledig imån men har bestämt mig för att inte göra något speciellt ikväll, utan det blir en välbehövd kväll med familjen.

Sitter och funderar. Diana sa att jag gör nog de för mycke, jag tänker för mycke! Tänker mycket på förhålande och varför det blir som det blir. När skilda intressen bidrar till skilda vägar. När skilda intressen i ett förhålande leder till att man har skilda sovrum. Jag vill inte va ensam bara för att jag inte har samma intresse eller för att jag valt att inte ha ett förhållande. Det är trist!  Så jag tror jag ska sätta ut en anons någonstans. Ensamstående tjej söker någon att dela säng med :) Då menar jag inte att jag behöver dela sängen med någon för att ha det trevligt, utan mest för att känna att det är någon vid min sida. Mycket tankar som sagt, får kanske sätta mig ikväll och skriva av mig.
Hoppas ni får en bra tisdag.

Puss


GODMORGON!

Godmorgon bloggen!
vet ni vad? jag vaknade redan vid 7 och var hur pigg som helst, gick och la mig igen vid 8 och nu är jag uppe. Behöver sova mer känns det som. Det är ju hur skönt som helst att ligga i sängen.
Nu ska jag snart laga till en god lunch, ägg och något mer smarigt och sen är det jobb hela kvällen..
Fast måste hinna med att städa mitt rum innan jag går, verkligen inte kul, men det behövs! Var morgon slänger jag kläderna på sängen och sen på kvällen orkar jag inte lägga in dom, så jag slänger det på golvet. Jag vet jag är duktig!
Ska även försöka hinna med att lägga in lite bilder på fb :)



puss raringar

GODEFTERMIDDAG

Godeftermiddag darlings!
Jobb som gäller idag och sen hem till goa Emelie för lite planering inför flykten till norge :)
Har det hur lungt som helst på jobbet idag, patienterna sitter där ute och säger inte ett ljud, fast hörde nån liten snarkning där ute nu faktist. Får kanskse gå ut och pigga upp dom lite.
Är fortfaranda lite sådär i mina tankar, satt och kollade på Sex And The City inan jag drog till jobbet och de gjorde det inte så mycket bättre. Jag vill vara där nu! Och frågan är om de är jag som ska se till att saker händer..


Puss


Rhodos


Frustration

Hej sötnosar!
Förlåt för min dåliga uppdatering. Men det händer för mycket nu, har varken tid eller känner för att blogga. Måste få tillbaka känslan. Det är ju faktist skönt att skriva av sig ibland. Jag känner mig typ arg på mig själv, en konstig känsla som inte går att beskriva, panik över att det måste hända! Samtidigt som jag är lycklig. Jag vet att det kommer gå bra, jag ska bara hitta mig själv.

Kanske nån som förstår..
Men jag lovar, snart ska jag komma igen :)

Puss


Rhodos

Bilder från idag..



Idag fyller min granne Jennie 11 år och det har självklart varit tårtkalas. Det bjöds på tårta och kakor. Jätte trevligt, trivs alltid där inne, med både familjen, släkten och vännerna. Kul när folk bryr sig :) Tårtan har henns farmor gjort själv och det tycker jag är superkul, roligare när man vet att den är hemma gjord. Mycket paketer och kalaset avslutades med sockerbits-spottning och vindruvs ätande.



Älskade Maja, hon är världens sötaste unge. Lite dock-kastning, studsmatte hoppning och tomatplockning blev det allt idag. Alltid nya ideer. Det är de bästa med barn, det finns alltid en massa påhitt i deras huvud. Därför ska jag ha många, jag bara älskar dom. Jag tror aldrig jag kommer att bli förstor för att kunna leka med dom, speciellt inte med Maja :) haha!
Ps, ibland händer saker som man önskar aldrig händer. Hoppas tiden löser detta för de är den som inte räcker till tror jag. Jag tänker iallafall glöma och ta nya tag. Vill man något så gör man något åt de. Tycker jag iallafall. En vän som jag alltid ska ha vid min sida.
Ja och till gårdagen då, jag var tyvärr inte kamera ansvarig igår så några bilder har jag inte att visa. Kan ju bara säga att Dianas hår var gult, det var så fruktansvärt, eller nä det var de ju inte, men ibland får man en chock. Nu är det iallafall löst och jobbet väntar imån.
Nu måste jag dra mig ner till maten och sen bär det av till Diana och Emelie.

Puss

BUSFRUKOST

Allt bra?
Chips till frukost!
hihi, busigt :)


lycka, saknad, bäst

SKOFROSSA






Lite skofrossa såhär på natten..
Jag behöver ett par boots och det illa kvickt! Hösten är ju snart här! Men mina pengar räcker inte till. Jag behöver även ett par skor som jag kan ha till mina knästrumpor. Det är jätte svårt och änu svårare blir det när man inte har några pengar.
Frågan är även om det ska vara med eller utan klack? Självklart hade med klack varit bäst, just för att få mig ett par centimeter längre. Men vad är snyggast?
Hm!

Skorna ovan är från Bianco.

STORA HÅRET

Ja, då var det måndag igen. Är hemma idag, ledig nu till på onsdag. Har inte gjort något så speciellt idag, utan har mest tagit det lungt, varit ute och gått i en timme och sen har jag lagat lunch till faren min och mig själv. Det blev grillad kyckling och grönsalad :) Suget på att plugga blir allt större och jag har bestämt mig för att om ett år ska jag läsa och det blir antagligen till sjuksköterska. Camilla började idag så hon kan ju hjälpa mig sen när jag har problem. Men iallafall, min ledig het måste ju firas på något sätt, så jag ska ta mig ner och handla något gott att snaska på. Ett choklad hade ju inte suttit fel!
Sen ska jag dra mig in till lund för lite Afro, efter de passet ska jag på Stepbas med fru lindgren. Efter det kommer jag antagligen vara helt slut, så ikväll kommer jag somna gott. Har föresten bara två veckor kvar nu på jobbet, sen bär det av till Bulgarien med diana, moren och min faster. det ska bli så skönt!



Jag trivs i mitt hår, jag kan göra nästan vadsomhelst :) hihi. Men lite längre in i höst så måste det iallafall slingas. Då är det bara att ringa Linn, bästaste Linn! Hon är grym, egen salong och allt. En del lyckas.